“Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” του Κωνσταντίνου Φίλη από την Τηλεόραση Επιλογές (video)


 

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Σερραίοι, οι οποίοι και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου Philippos Xenia στη χθεσινοβραδινή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για την εξωτερική πολιτική με αφορμή την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Κωνσταντίνου Φίλη «Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν».

 

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ Θεόδωρος Ελιόγλου.

 Το νέο βιβλίο του καθηγητή Κωνσταντίνου Φίλη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος στόχος έχει να φωτίσει πτυχές της νέας ταυτότητας της Ερντογανικής Τουρκίας, διερευνώντας τις επιπτώσεις που επιφέρει ο σταδιακός μετασχηματισμός της χώρας, στο εσωτερικό της, στην εξωτερική πολιτική της και στις σχέσεις της με την Ελλάδα. Ο κος Φίλης με μια απλουστευμένη γραφή στο βιβλίο του επιχειρεί να μεταφέρει και στον τελευταίο πολίτη την κατάσταση που επικρατεί τη γειτονική χώρα αλλά και το πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει το ελληνοτουρκικό ζήτημα.

 

 

Για το βιβλίο μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αλλά και υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων και o Σερραίος  διεθνολόγος Τάσος Χατζηβασιλείου

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *