Τρεις και ο …κούκος στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στις Σέρρες (video)

Τρεις και ο …κούκος μαζεύτηκαν σήμερα το πρωί στη συγκέντρωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στις Σέρρες.

 

Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο ήταν θλιβερή στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

 

Σύμφωνα, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σερρών Κώστας Στρίκας μόλις τρεις εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σερρών συμμετείχαν στην κινητοποίηση, ενώ τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών ήταν στην Πρωτοβάθμιας 2,5% και στην Δευτεροβάθμια 1,5%

Τα τελευταία χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα «περνάει κρίση» σχολιάζει ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Πασχάλης Στεφάνου.Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αναφέρει ότι «το δικαίωμα της απεργίας αποτελεί το ύστατο όπλο των εργαζομένων και «οφείλουμε να το υπερασπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το δικαίωμα όλων στη δημόσια ασφάλιση είναι αναφαίρετο και αγωνιζόμαστε, για να μην φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης».

1 Σχόλια

  1. αναστασια
    01/10/2019 - 13:56

    οι υπόλοιποι είστε ευχαριστημένοι καθώς φαίνεται.το λένε σύνδρομο της στοκχόλμης και είναι η συλλογική πάθηση του σύχρονου έλληνα ραγιά.συχνά πρόκειται για ανίατη ασθένεια απ΄την οποία τελικά καταλήγει ο ασθενής.

    Reply

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *