- Διαφήμιση -

Τροπολογία για παράταση ως τις 31/8 της πιστοποίησης καταβολής του ελάχιστου Μ.Κ. για τις ΠΑΕ της SL2

Τροπολογία για παράταση ως τις 31/8 της πιστοποίησης καταβολής του ελάχιστου Μ.Κ. για τις ΠΑΕ της SL2

Παράταση ως τις 31 Αυγούστου, στην προθεσμία για την πιστοποίηση της ολοσχερούς καταβολής του ποσού των 350.000 ευρώ, ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο κάθε ΠΑΕ που αιτείται άδειας συμμετοχής στη νέα Super League 2, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. Η ρύθμιση αυτή, την οποία είχε αιτηθεί επίσημα η διοργανώτρια αρχή, αφορά μόνο την πιστοποίηση της καταβολής του ελάχιστου Μετοχικού Κεφαλαίου. Κατά τα λοιπά, παραμένει η σημερινή ημέρα (15/7), ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων των αιτούντων ΠΑΕ στην ΕΕΑ.

Στην ίδια τροπολογία και μόνο για την προσεχή σεζόν (2021-22), εξαιρούνται της υποχρέωσης προσκομιδής και 2ης εγγυητικής επιστολής οι ΠΑΕ της Super League που δημιουργούν Β’ ομάδες, καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί από την ΕΠΟ το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία σύνταξης του ειδικού-αυτοτελούς προϋπολογισμού τους. Έτσι, οι Β’ ομάδες θα καλυφθούν από το σύνολο της εγγυητικής επιστολής, η οποία θα κατατεθεί για τη συμμετοχή των ΠΑΕ τους στην μεγάλη κατηγορία.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version