Το “παρών” στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι “πολύ σύντομα ο κόσμος της εργασίας θα δώσει ρεπό διαρκείας στον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του”.

“Για χάρη μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών, ως επί το πλείστον φίλων του κ. Μητσοτάκη, η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο τις δυνάμεις, τον κόσμο της εργασίας. Νομοθετεί περισσότερες ώρες δουλειάς, μικρότερο μισθό και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ρεπό. Πολύ σύντομα όμως ο κόσμος της εργασίας θα δώσει ρεπό διαρκείας στον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας για να συμπληρώσει: “Και μια προοδευτική κυβέρνηση θα έρθει να ανατρέψει αυτές τις ρυθμίσεις εργασιακού μεσαίωνα και να επαναφέρει τη χώρα σε τροχιά κοινωνικής συνοχής και τους εργαζόμενους σε συνθήκες αξιοπρέπειας”.

Πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.