Τσίπρας σε Βασιλικό: Συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη

Συνάντηση με τον Βασίλη Βασιλικό, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου.

 

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως μία «πολύ σημαντική κίνηση» την παρουσία του συγγραφέα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τον ευχαρίστησε, λέγοντας:

 

«Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό […] είσαι ένας διανοούμενος, από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή στα γράμματα της χώρας μας». Όπως διευκρίνισε ο κ. Τσίπρας, δεν είναι στις προθέσεις του να κάνει κομπλιμέντο, αλλά «είναι η πραγματικότητα».

Αναφερόμενος στους συμβολισμούς που ενέχει η παρουσία του Βασίλη Βασιλικού στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός σημείωσε απευθυνόμενος στον συγγραφέα: «συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και νομίζω ότι αυτόν τον αγώνα δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να δίνουμε και όλο το επόμενο διάστημα. Ήθελα να σ’ ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου».Από την πλευρά του, ο κ. Βασιλικός ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι γι’ αυτόν ήταν μία επιβράβευση. Υπογράμμισε, δε, την έκπληξη που ένιωσε, λέγοντας: «το “επικεφαλής” μου την έδωσε στο κεφάλι», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 

enikos.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *