Βαγγέλης Δεδούσης: Οι κάτοικοι του δήμου Εμμ. Παππά θα διαλέξουν τον δρόμο της προόδου που δεν έχει ηλικία(video)

Αναμενόμενo χαρακτήρισε τo αποτελέσματα της 1ης Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Εμμ. Παππά και επικεφαλής της παράταξης “ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΙΣΗ” Βαγγέλης Δεδούσης.

 

Ο κος Δεδούσης αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε μια ημέρα πριν ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Νότας, ο οποίος είχε αναφέρει στην Τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ πως οι δημότες θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο νέο και στο παλιό.

 

 

 

 

 

 

«Το παλιό μπορεί να είναι και καλό, αλλά το νέο αν είναι σαν αυτό το νέο, δεν έχει καμία τύχη στην συνείδηση των πολιτών γιατί θα πρέπει να επιλέξουν οι κάτοικοι τον δρόμο της προόδου, ο οποίος δεν έχει να κάνει με την ηλικία». Μάλιστα, ανέφερε ότι ο νυν δήμαρχος έχει ήδη την 4η θητεία του στα δημοτικά κι έχει ήδη κριθεί για τις προηγούμενες.

 

Ο ίδιος σε συνέχεια των δηλώσεών του σημείωσε ο κος Νότας θα πρέπει να κριθεί τώρα είναι για το αν έκανε πράξη την πενταετία που πέρασε, αν όλα όσα υποσχέθηκε τα υλοποίησε.

Ο κος Δεδούσης διερωτήθηκε: «Αλήθεια πόσοι νέοι έμειναν στον τόπο τους χάριν στις προσπάθειες της σημερινής δημοτικής αρχής; Αυτό είναι λοιπόν το νέο; Αν είναι έτσι το νέο είναι προτιμότερο να πάνε σε δοκιμασμένες λύσεις, με νέους ανθρώπους που έχουν θάρρος, σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα. Κι ότι η εμπειρία με την συνεργασία είναι αυτό που πρέπει να επιλέξουν οι κάτοικοι του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Κίνηση Πολιτών για την Αυτοδιοίκηση» δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δημότες για τη στήριξη του συνδυασμού του και συνεχάρη τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους. «Οι πολίτες έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο υποψήφιους οφείλουν να κοιτάξουν τα προγράμματα και των δυο παρατάξεων» συνέχισε ο κος Δεδούσης και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δημότες του Εμμανουήλ Παππά θα επιλέξουν με γνώμονα την λογική, θα κρίνουν και θα συγκρίνουν και θα αποφασίσουν να στηρίξουν τον δικό του συνδυασμό.

 

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version