Βανδάλισαν με συνθήματα τους τοίχους στο 5ο Γυμνάσιο Σερρών(φωτο)

Tο τελευταίο διάστημα παρατηρούνται φαινόμενα βανδαλισμών (αναγραφή υβριστικών φράσεων στους τοίχους, καταστροφές κάδων κ.α.) στον αύλειο χώρο του 5ου Γυμνασίου Σερρών.

 

Σύμφωνα με την σελιδα «Φίλοι του 5ου Γυμνασίου Σερρών», που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες είναι λυπηρό και απογοητευτικό οι νέοι να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο και αν συνεχίσει η διεύθυνση του σχολείου θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα ώστε βρεθούν οι «υπεύθυνοι» και να αποδοθούν ευθύνες.

 

 

“Tο τελευταίο διάστημα παρατηρούνται φαινόμενα βανδαλισμών (αναγραφή υβριστικών φράσεων στους τοίχους, καταστροφές κάδων κ.α.) στον αύλειο χώρο του 5ου Γυμνασίου Σερρών. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μαθητές του Σχολείου μας, τους οποίους περιβάλλουμε με αγάπη και κατανόηση, προβαίνουν σε τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες.
Το Σχολείο είναι χώρος παιδείας και πολιτισμού και αξίζει το σεβασμό όλων. Είναι λυπηρό και απογοητευτικό τα παιδιά που είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, που στηρίζουμε σ’ αυτά τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο, να εκφράζουν την ενέργειά τους, την νεανική ορμή τους, την παρορμητικότητα με έναν τέτοιο τρόπο, αντί να διοχετεύουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της νιότης σε άλλου είδους δημιουργικές ενασχολήσεις. Δε θα θέλαμε προς το παρόν, να χρησιμοποιήσουμε άλλους τρόπους ώστε να σταματήσει αυτό, αν όμως συνεχιστεί, θα αναγκαστούμε να το κάνουμε για να βρεθούν οι «υπεύθυνοι» και να αποδοθούν ευθύνες.” 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *