Παρέμβαση του Υπουργού Υγείας Αθανάσιου Πλεύρη προκάλεσε ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ για τη σίτιση στο νοσοκομείο των Σερρών. Πιστώθηκαν 725.000 ευρώ και σήμερα άλλα 800.000 ευρώ ενώ με παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή θα δοθούν επιπλέον 800.000 ευρώ στο ίδρυμα των Σερρών ώστε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στο εξής με τους προμηθευτές. 

Βαθιά οικονομική ανάσα φαίνεται πως παίρνει το νοσοκομείο των Σερρών με τις 725.000 ευρώ που πιστώθηκαν πριν από λίγες ημέρες αλλά και με τις 800.000 ευρώ που πιστώθηκαν σήμερα Παρασκευή στο λογαριασμό του νοσοκομείου και που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αγορές τροφίμων.  

Ο  Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης αντέδρασε στο ρεπορτάζ της τηλεόρασης  ΕΠΙΛΟΓΕΣ για το σοβαρό πρόβλημα στη σίτιση και πίστωσε 800.000 ευρώ, χρήματα που έτσι κι αλλιώς είχε δαπανήσει το νοσοκομείο Σερρών για τον COVID έτσι ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα των Σερρών να μην περιμένει τις εθελοντικές προσφορές αλλά να μπορεί να κινηθεί και μόνο του.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 800.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 


Αξιοσημείωτο  στην όλη ιστορία είναι ότι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, κατάφερε σε συνεννόηση με τον κο Πλεύρη να δοθούν επιπλέον 800.000 στο Νοσοκομείο των Σερρών έτσι ώστε να ξαναγυρίσει όσο το δυνατόν σε εύρυθμη λειτουργία και τακτοποίηση χρεών για να μην αντιμετωπίσει  ξανά το θέμα των προμηθευτών οι οποίοι σταματούν  να στέλνουν προϊόντα στο νοσοκομείο του νομού

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 141