Ξάνθη όπως λέμε… Γουχάν – Οι ντόπιοι το έριξαν στο χιούμορ (φωτο)

Ξάνθη
Ξάνθη όπως λέμε… Γουχάν – Οι ντόπιοι το έριξαν στο χιούμορ

Με… σαρκαστική και σατιρική διάθεση σχολιάζουν αρκετοί κάτοικοι στην Ξάνθη τα όσα γίνονται στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και αφορούν την έξαρση των κρουσμάτων κοροναϊού.

 

 

Με την περιοχή να πρωταγωνιστεί σχεδόν καθημερινά στις αναφορές του ΕΟΔΥ για τα νέα κρουσμάτα, καθώς ένα μεγάλο μέρος εξ αυτών καταγράφεται στην ορεινή Ξάνθη και ευρύτερα στη Θράκη, κάτοικοι κάνουν λόγο για στοχοποίηση της περιοχής.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr μερικοί κάτοικοι αναφέρουν πως η Ξάνθη έχει βρεθεί στο στόχαστρο ακριβώς επειδή εδώ γίνονται μαζικά τεστ Covid-19 και συνεπώς εντοπίζονται κρούσματα, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που τονίζουν πως εάν γίνουν μαζικά τεστ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή άλλες περιοχές το αποτέλεσμα θα είναι αντίστοιχο (αν όχι και χειρότερο).

Ταυτόχρονα κάνουν λόγο για παραλληλισμό της Ξάνθης με μια σύγχρονη Σπιναλόγκα, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για «ρατσιστική» συμπεριφορά και σχόλια σε βάρος κατοίκων της περιοχής που ταξιδεύουν σε άλλες πόλεις.

Στο διαδίκτυο ωστόσο έχουν κάνει την εμφάνιση τους – εκτός από την έντονη κριτική – και αρκετά αστεία meme (σατιρικά σκίτσα) τα οποία σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Δείτε μερικά αστεία meme από τα social media

 

Πηγή in.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version