- Διαφήμιση -

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Σερρών (video)

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α’ τάξη του γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Σερρών.

Συγκεκριμένα οι γονείς-κηδεμόνες των ενδιαφερόμενων μαθητών πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής στο Μουσικό Γυμνάσιο της περιοχής τους από σήμερα 10 έως τις 31 Μαΐου 2021. Λόγω των συνθηκών που ανέκυψαν από την πανδημία, οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά σε σύνδεσμο που έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Σερρών.


Δικαίωμα να κάνουν αίτηση για τις εισαγωγικές εξετάσεις, έχουν οι απόφοιτοι μαθητές της 6ης Δημοτικού των σχολείων όλου του νομού Σερρών.


Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές δεν απαιτείται να γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο, καθώς κατά τη φοίτησή τους στο μουσικό σχολείο μαθαίνουν τρία μουσικά όργανα, ωστόσο όπως τονίζει η κυρία Σκέμπερη, πρέπει οι μαθητές να έχουν αγάπη για τη μουσική

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version