Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (video)Οι οδηγίες για την ηλεκτρονική εγγραφή των μαθητών της Α΄Γυμνασίου και της Α΄Λυκείου της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν έρθει και θα πρέπει να εγγράφουν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

 

Για τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων οι γονείς των μαθητών χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του TAXIS θα εισέρχονται για να επιβεβαιώσουν και να οριστικοποιήσουν την εγγραφή.

Ενώ οι εγγραφές των μικρών μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τα νηπιαγωγία και την Α΄Δημοτικού έχουν ολοκληρωθεί. Ήταν η πρώτη χρονιά όπου γίνανε ηλεκτρονικά μέσο του gov.gr και απομένει τώρα να γίνει ο καταμερισμός των μαθητών στις τάξεις.

Κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τα τμήματα θα έχουν από 25 μαθητές και όχι 22 όπως ίσχυε έως τώρα .

Περίπου 60 μαθητές νηπιαγωγείων θα μεταφερθούν σε περιφερικά σχολεία καθώς υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας στα σχολεία του κέντρου της πόλης.

Ενώ σε ότι αφορά τις εγγραφές στο πειραματικό σχολείο ο αναπληρωτής προϊστάμενος ανέφερε ότι οι μαθητές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε αυτό θα πρέπει να μπουν στην ειδική πλατφόρμα και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη έκθεση.

Για την φετινή χρονιά 40 θα είναι οι νέοι μαθητές που θα εισέλθουν σε αυτό κατόπιν δημόσιας κλήρωσης.


 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *