Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ – Η Γερμανία τιμώμενη χώρα«Άναψαν οι μηχανές» για την 85 η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί από τις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020 και έχει ήδη ξεκινήσει η υλοποίηση της σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Η οργανωτική προετοιμασία της Γερμανίας, που είναι η Τιμώμενη Χώρα της 85 ης ΔΕΘ, εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας (Koelnmesse), που διαχειρίζεται την υλοποίηση της Γερμανικής συμμετοχής, θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στην 85 η ΔΕΘ από Γερμανικές επιχειρήσεις μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Με έμφαση στην τεχνολογία, στην ενέργεια και στο περιβάλλον, η συμμετοχή της Γερμανίας, θα παρουσιάσει τις καλές πρακτικές και τον τρόπο ζωής σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

Η Γερμανική συμμετοχή θα καλύψει και τα 6.000 τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου 13, στο οποίο βρίσκεται η Τιμώμενη Χώρα.


Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά (εκτός της συμμετοχής της χώραςσε Παγκόσμιες Εκθέσεις-EXPO), που η Γερμανία διεθνώς, ως επίσημη κρατική συμμετοχή, θα καλύψει εκθεσιακά τόσα πολλά τετραγωνικά μέτρα.

Στο γερμανικό περίπτερο εκτός των άλλων θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στις B2B συναντήσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος επιχειρηματικών συνεργασιών.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας υλοποίησης της 85 ης ΔΕΘ ολοκληρώθηκε και το λογότυπο της έκθεσης.

Πηγή thestival.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *