Γροθιές και απειλές δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί στο ΕΜΠ από φοιτητή – Παραίτηση κοσμήτοραΚαθηγητές αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι στο Πολυτεχνείο προπηλακίστηκαν, βρίστηκαν και δέχτηκαν γροθιές στο κεφάλι από έναν φοιτητή και άλλα δύο άτομα.

 

Το απίστευτο περιστατικό το οποίο συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Καθημερινή». Γνωστοποιήθηκε χθες Δευτέρα και οδήγησε τον Κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Παναγιώτη Ψαράκκο στο να υποβάλλει την παραίτησή του.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola
Kompoloi
elections
NIKOS ZAPARAS

 

Στην επιστολή που έστειλε στον Πρύτανη του Ιδρύματος Γιάννη Γκόλια μετά το σοβαρό επεισόδιο, επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι δεν επιθυμεί να είναι «ο Κοσμήτορας που θα βρει κάποιον καθηγητή μαχαιρωμένο ή θα βρεθεί ο ίδιος μαχαιρωμένος κάποιο βράδυ».

 

Επίσης, κάνει λόγο για νεοσύστατη συμμορία των τριών που πολύ σύντομα θα ξεκινήσει, αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει, να επισκέπτεται μεμονωμένα γραφεία καθηγητών, προκειμένου να τους υποχρεώσουν, με τη χρήση απειλής ή βίας, να προχωρήσουν σε κάθε είδους ’’εξυπηρετήσεις’’».


 

[thetoc.gr]

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *