14.2 C
Serres

Υπεγράφη η συμφωνία ασφαλιστικής κάλυψης των αθλητών/τριών των εθνικών κατηγοριών πόλο

Date:

Την ιστορική συμφωνία για την ασφάλιση των αθλητών/τριών που μετέχουν στα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας υπέγραψαν σήμερα (7/12), στα γραφεία της ΚΟΕ, εκπρόσωποι της ομοσπονδίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) και της εταιρείας NN Hellas II. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο σύμβουλος της NN Hellas II, Νίκος Γογγάκης, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, Θόδωρος Βλάχος και Αλεξία Καμμένου, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΣΕΑΥ, Μάριος Καπότσης, οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, Γιάννης Φουντούλης και Μαργαρίτα Πλευρίτου, ο Ντίνος Γενηδουνιάς και η Έλενα Ξενάκη, εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στην υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας, τόνισε: «Υπογράφεται σήμερα μια ιστορική, θεωρώ, συμφωνία μεταξύ του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης και της NN Hellas, για την ασφάλιση όλων των αθλητών Α1 και Α2 Ανδρών και Γυναικών. Η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία, μοναδική για τα ομαδικά σπορ, αν δεν κάνω λάθος, αφορά αθλητές και αθλήτριες ηλικίας άνω των 18 ετών που δηλώνονται στα ρόστερ των ομάδων τους στα εθνικά μας πρωταθλήματα. Θεωρώ ότι με την σημερινή υπογραφή του συμβολαίου, αποτυπώνεται όφελος για το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, πιστή στις δεσμεύσεις της, χαιρετίζει την πρωτοβουλία και συμμετέχει ενεργά στην σχετική συνεργασία καλύπτοντας σημαντικό μέρος της οικονομικής συνεργασίας των δύο πλευρών. Η εταιρεία NN Hellas, μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες του κλάδου ασφάλισης, με την απόφασή της να στηρίξει τη σχετική πρωτοβουλία, συνδράμει ουσιαστικά στη λύση ενός θέματος που χρόνια ήταν αντικείμενο συζήτησης στον Υγρό Στίβο και σε άλλα σπορ, αλλά ποτέ δεν είχε αίσιο τέλος.

Επιτρέψτε μου να κάνω ιδιαίτερη μνεία και στα σωματεία μας, για την ουσιαστική συμβολή τους, αλλά κυρίως στον πρόεδρο του ΣΕΑΥ, Μάριο Καπότση, και τους συνεργάτες του στη διοίκηση, χωρίς την πολύμηνη προσπάθεια των οποίων δεν θα είχαμε το σημερινό αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσω επίσης, τον πρώην πολίστα και σύμβουλο μας, Νικόλα Γογγάκη, που θα αναλάβει την διαχείριση του συμβολαίου, για τη σημαντική συμβολή του στην υπογραφή αυτής της συμφωνίας.Να σημειώσω, τέλος, πως η διοίκηση της ΚΟΕ, θα συνεχίσει αταλάντευτα, τον δρόμο της προόδου και του εκσυγχρονισμού του Υγρού Στίβου, όπως δεσμεύτηκε άλλωστε από την πρώτη ημέρα, με γνώμονα το κοινό συμφέρον για όλα τα σπορ που καλλιεργεί, ανεπηρέαστη από μεμονωμένες φωνές του παρελθόντος που τις ξεπέρασε η ζωή και ο χρόνος».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΑΥ, Μάριος Καπότσης, υπογράμμισε: «Πρόκειται για μια τεράστιας σημασίας συμφωνία, που πιστεύω θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό, ώστε Ομοσπονδία, Σύνδεσμος και Σωματεία, να πορευτούν μαζί για το γενικότερο καλό του αθλήματος. Αποτελεί, σίγουρα, βήμα αναβάθμισης του αθλήματος και έρχεται μετά από προσπάθειες και συζητήσεις χρόνων, που τώρα βρήκαν την υλοποίησή τους στη συμφωνία αυτή. Η συμφωνία, μάλιστα, μπορεί να λειτουργήσει ως ευκαιρία, να ακολουθήσουν και άλλα αθλήματα προς την κατεύθυνση αυτή».

Πηγή ΑΠΕ

ΑθλητικάΥπεγράφη η συμφωνία ασφαλιστικής κάλυψης των αθλητών/τριών των εθνικών κατηγοριών πόλο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός 73-93

Ένα πρώτο ημίχρονο μπασκετικής τελειότητας, όταν εκτόξευσε τη διαφορά...

Η ΔΟΕ απορρίπτει την «συκοφαντική» κριτική από την Ουκρανία

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή απέρριψε τη σφοδρή κριτική από...

Αντίδραση της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ για την κατάσταση στον Άγιο Κοσμά

Συνήλθε σήμερα έκτακτο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ μετά από αίτημα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα