Στο νοσοκομείο της Κορίνθου νοσηλεύεται με πυρετό υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τεστ για κορωνοϊό.

 

Την Πέμπτη η γυναίκα, αν και εμπύρετη, πήγε στο γραφείο της στο Υπουργείο Παιδείας. Ο γιατρός εργασίας έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξέταση. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ χθες το μεσημέρι στο ΚΑΤ.

Έχοντας το παραπεμπτικό χαρτί του γιατρού εργασίας οι γιατροί στο ΚΑΤ ζήτησαν να υποβληθεί σε τεστ αλλά η ίδια αρνήθηκε υπογράφοντας δήλωση οικειοθελούς αποχώρησης, δεσμευόμενη όμως ότι θα πάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου το οποίο βρίσκεται και κοντά στην οικία της, αναφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ της Λουίζας Κροντήρη, στο skai.gr.


Γύρω στις έξι, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, το οποίο είχε ειδοποιηθεί να περιμένει το περιστατικό.

Εκεί ελήφθη δείγμα προς εξέταση το οποίο και εστάλη σήμερα, το πρωί της Παρασκευής στο Παστέρ και αναμένονται τα αποτελέσματα το απόγευμα.

Συμφώνα με κάποιες πληροφορίες η υπάλληλος δεν είχε πάει αυτή την εβδομάδα στη δουλεία της εκτός από χθες, ενώ άλλοι υπάλληλοι που εργάζονται μαζί της στον ίδιο χώρο έμειναν σπίτι μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 108