Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Στο εδώλιο ο 30χρονος ηθοποιόςΣτο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθεται σήμερα ο 30χρονος ηθοποιός ο οποίος φέρεται να πρωταγωνιστεί στην υπόθεση βιασμού νεαρού οδηγού ταξί, πριν από ένα χρόνο.

 

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται από την πρώτη στιγμή της εμπλοκή του στην υπόθεση, καλείται να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για τα αδικήματα του βιασμού και της προμήθειας και κατοχής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών προς ίδια αποκλειστική χρήση.

 

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο ηθοποιός ασέλγησε σε βάρος του οδηγού ταξί αφού πρώτα τον αναισθητοποίησε.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

 


Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο έκθεση εξειδικευμένου κέντρου στην Ελλάδα σε θέματα ανάλυσης DΝΑ και τοξικολογίας από την οποία , όπως λέει, προκύπτει ότι μεταξύ του κατηγορουμένου και του φερόμενου θύματος δεν υπήρξε επαφή, η οποία να στοιχειοθετεί τη διάπραξη του αδικήματος του βιασμού.

Επιπλέον, ο 30χρονος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του οδηγού ταξί για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες καθώς υποστηρίζει ότι όλα όσα επιβαρυντικά κατέθεσε εναντίον του είναι ψευδή.

Η υπόθεση, σύμφωνα με την κατηγορία, εκτυλίχθηκε σε απόμερη τοποθεσία πίσω από τη Γεωπονική Σχολή όπου ο νεαρός καλλιτέχνης εμφανίζεται να παρέσυρε το οδηγό ταξί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βούλευμα: «Στην Αθήνα στις 13/11/2018 με σωματική βία, συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα, εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξη».

 

ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *