Είτε είστε προληπτικοί, είτε όχι ένα είναι το σίγουρο: όλοι θέλουν λίγη… καλή τύχη στη ζωή τους. Και φυσικά στα σπίτια τους.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να κρεμάσετε «μάτια» σε όλα τα δωμάτια, ούτε να έχετε απαραιτήτως έναν τεράστιο βούδα στο σαλόνι σας. Οι παρακάτω ιδέες υπόσχονται να σας φέρουν την τύχη που αναζητάτε. Ακόμα όμως κι αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θα θέλατε σας εγγυόμαστε το εξής: οι ιδέες αυτές αποτελούν εξαιρετικές διακοσμητικές προτάσεις και δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν τις δοκιμάσετε! Για να τις δείτε κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Κόκκινη πόρτα. Αν η εξώπορτά σας βλέπει στον νότο, τότε εκμεταλλευτείτε την πρόταση του feng shui και βάψτε την κόκκινη ή πορτοκαλί – η τύχη θα είναι με το μέρος σας.
Ελέφαντες. Τα μεγάλα και πολύ αγαπημένα αυτά ζώα θεωρούνται σοφά και πιστά γι αυτό και αποτελούν σύμβολο της τύχης. Βάλτε, λοιπόν, ένα μικρό μπιμπελό σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.
Φρέσκα λουλούδια. Όσοι πιστεύουν στο feng shui γνωρίζουν πως τα λουλούδια είναι σύμβολα καλής τύχης. Σε κάθε περίπτωση θα φέρουν χαρά στο σπίτι σας – αρκεί να μην έχουν αγκάθια.
Αρωματικά στικ και κώνοι. Σίγουρα το άρωμα θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, αρκετοί είναι ωστόσο αυτοί που πιστεύουν ότι ο καπνός διώχνει και την αρνητική ενέργεια. Ανάψτε τα, λοιπόν, για να φέρετε αρμονία και τύχη.
Πασχαλίτσες. Όλοι μας ενθουσιαζόμαστε όταν τις βλέπουμε και υπάρχει λόγος! Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρόκειται για το απόλυτο σύμβολο της καλής τύχης. Φτιάξτε έναν κήπο που θα τις προσελκύει!
Πέταλα. Σε πολλές κουλτούρες ένα πέταλο στην πόρτα φέρνει καλή τύχη. Κάποιο πιστεύουν ότι το κενό πρέπει να είναι προς τα πάνω, ενώ άλλοι το αντίθετο. Δεν ξέρουμε τι από τα δύο ισχύει, ωστόσο ξέρουμε πως αποτελεί μια πολύ χαριτωμένη διακοσμητική παρέμβαση.
Χαμομήλι. Όλοι γνωρίζουν τα οφέλη του χαμομηλιού και πόσο χαλαρώνει και καταπραΰνει τον οργανισμό. Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι πως σε αρκετούς πολιτισμούς θεωρείται σύμβολο της καλής τύχης.
Καθαρή είσοδος. Το λέει το feng shui και συμφωνούμε απόλυτα: μια καθαρή και τακτοποιημένη είσοδος δίνει τον τόνο για το ξεκίνημα της μέρας και φέρνει θετικά αποτελέσματα.
Θέση του καθρέπτη. Οι καθρέπτες (σύμφωνα με το feng shui πάντα) χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν θετική ενέργεια. Βάλτε τον, λοιπόν, σε ένα σημείο που να αντικατοπτρίζει κάτι όμορφο, όπως πχ τον κήπο σας.
Τεχνητή λιμνούλα με χρυσόψαρα. Αν έχετε κήπο τότε έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το μεγαλύτερο σύμβολο του πλούτου, της ευτυχίας και της καλής τύχης. Φτιάξτε μια τεχνητή λιμνούλα με χρυσόψαρα και δείτε την τύχη σας να… απογειώνεται!

Πηγή spirossoulis.com

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 17