18.1 C
Serres

Date:

Για τέταρτη χρονιά διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ορεινή ποδηλασία με την επωνυμία “ΑΘΛΟΣ ΜΠΕΛΕΣ 2015” στην Σιντική με σκοπό οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή.

Η ορεινή διαδρομή 50 χιλιομέτρων είχε καθοριστεί από τους διοργανωτές με αφετηρία και τερματισμό το χωριό Βυρώνεια καθώς σκοπός της ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής είναι η διοργάνωση αυτή να γίνει στα περισσότερα χωριά του Δήμου Σιντική.

Η προσπάθεια αυτή συνδυάζει την φύση και τον αθλητισμό καθώς και την ξεγνοιασιά και την ευγενή άμιλλα. Οι αναβάτες μπόρεσαν και είδαν από κοντά το μεγαλείο του όρους Μπέλλες(που είναι μοναδικό για ενναλακτικές μορφές τουρισμού όλο το χρόνο) με θέα τη λίμνη Κερκίνη και θα ζήσουν την πρωτόγνωρη εμπειρία της πλούσιας πανίδας της περιοχής. Φέτος ο ΑΘΛΟΣ ΜΠΕΛΕΣ” έγινε στην μνήμη του Χρήστου Πιπερίδη, ο οποίος ήταν μέλος της ΕΠΟΜΕΑ και έφυγε από τη ζωή νωρίς. 






Για δεύτερη χρονιά στο ΑΘΛΟΣ ΜΠΕΛΕΣ  η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α διοργάνωσε και για τους φίλους του ορεινού τρεξίματος τον ημιμαραθώνιο βουνού. 

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πέθανε ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, σήμερα...

Θρίλερ στην Κρήτη για την 17χρονη: “Δεχόταν bullying” – video

Για κακοποιητική συμπεριφορά στο σχολείο κάνουν λόγο οι συγγενείς...

Λίπασμα σε χωράφια από τον βιολογικό καθαρισμό της Αλεξανδρουπόλεως

Ο βιολογικός καθαρισμός της Αλεξανδρουπόλεως μπορεί να αποδειχθεί αξιοποιήσιμος...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα