12.6 C
Serres

Ο Μ. Χατζησταυρίδης υποψήφιος με τον Κ. Κοτσακιαχίδη;

Date:

Λίγοι μόλις μήνες απομένουν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι “ζυμώσεις” των επίδοξων υποψηφίων δημάρχων, έχουν ήδη ξεκινήσει.Συζητήσεις και διαβουλεύσεις βρίσκονται έντονα στο προσκήνιο, ακόμη και εν μέσω θέρους. Ο χειμώνας αναμένεται να είναι θερμός και εξίσου θερμή και η άνοιξη και προς τα τέλη της, αφού πιάσουμε το Μάη, θα πιάσουμε και τα ψηφοδέλτια και θα οδηγηθούμε στις κάλπες, για μία ακόμη φορά.

Λένε πως στον πόλεμο και στον έρωτα, όλα επιτρέπονται, αλλά προφανώς όταν βγήκε η συγκεκριμένη φράση, δεν γνώριζαν τι θα πει εκλογές. Πλέον και στις εκλογές, όλα φαίνεται να επιτρέπονται. Ισορροπίες ανατρέπονται, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά είναι οι εκπλήξεις και οι μετεγγραφές από συνδυασμό σε συνδυασμό.

Μία τέτοια μετεγγραφή φαίνεται ήδη να έχει κάνει ο Δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης. Αν και υποψήφιος και εκλεγμένος μέχρι σήμερα με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Τάσου Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Στρυμονικού Μάρκος Χατζησταυρίδης, φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια ήδη, με το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη.




Αν και οι ίδιοι δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τη συνεργασία τους για τις εκλογές, οι φήμες οργιάζουν. Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ρωτήθηκε σχετικά και μπορεί η απάντησή του να μην ήταν απόλυτα ξεκάθαρη όπως “ναι” ή “όχι”, ωστόσο ελάχιστα αφήνει στη… φαντασία μας, καθώς επί της ουσίας επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, περί συμμετοχής του, στο ψηφοδέλτιο του Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη. “Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, ήταν η λιτή δήλωση του κ. Χατζησταυρίδη, ενώ από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ηράκλειας, δεν φάνηκε διαθέσιμος επί του παρόντος να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ζωή Χειμωνίδου

 
ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΟ Μ. Χατζησταυρίδης υποψήφιος με τον Κ. Κοτσακιαχίδη;

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Αργυρό Μετάλλιο της Θεσσαλονίκης απένειμε ο δήμος στον Διονύση Σαββόπουλο

«Η πλατεία ήταν γεμάτη» και ο κόσμος παρακολουθούσε τη...

Στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους

Κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο...

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε Δημοτικό λόγω στατικότητας – Παρέμβαση του εισαγγελέα

Εκκενώθηκε Δημοτικό σχολείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα