24.8 C
Serres

Συλλήψεις δυο ατόμων στις Σερρες

Date:

Δυο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στις Σέρρες, για περιπτώσεις κλοπής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, συνέλαβαν χθες το πρωί έναν 32χρονο για κλοπή.

Ο συλληφθείς, επιβαίνοντας στο αυτοκίνητό του, αφού εφοδιάστηκε με καύσιμα χρηματικής αξίας 20 ευρώ, προ της πληρωμής ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο χωρίς να καταβάλει το σχετικό χρηματικό αντίτιμο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οχήματος, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του προαναφερόμενου στη διασταύρωση του Στρυμωνικού Σερρών. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, συνέλαβαν χθες έναν 75χρονο, στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν ναρκωτικά.




Συγκεκριμένα, σε χωριό της Κερκίνης Σερρών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερομένου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
• δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 290 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
• 1 αποξηραμένο κλώνο δενδρυλλίου κάνναβης ύψους 60 εκατοστών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΕλλάδαΣυλλήψεις δυο ατόμων στις Σερρες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ιωνάς Καρούσης: Ποιος είναι ο 26χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

Ένας Έλληνας πολίτης βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της χθεσινής...

Χαλκιδική: Αρνούνται την ευθύνη για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ οι κατηγορούμενοι 

Έντονες στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, έξω από...

Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε δημοτικό σχολείο στο Αγρίνιο

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη αργά χθες το βράδυ στον προαύλιο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα