30.9 C
Serres

Στις Σέρρες ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης

Date:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νομού Σερρών, τους τελευταίους μήνες, έχει προχωρήσει στην διαμόρφωση μιας αναλυτικής αναπτυξιακής πρότασης για το Νομό μας, η οποία εμπλουτίζεται και επικαιροποιείται διαρκώς, μέσα από την ζωντανή διαβούλευση των στελεχών μας με όλους τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Η διαδικασία αυτή εντάσσεται στον δυναμικό διάλογο που έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ με παραγωγικούς φορείς, εργαζόμενους και κοινωνικές ομάδες, σε όλη την Ελλάδα, με τα στελέχη του κόμματος να φτάνουν σε κάθε σημείο της χώρας για να ενημερώσουν τους πολίτες για το πρόγραμμα της αυριανή κυβέρνησης και κυρίως για την συγκέντρωση στοιχείων και προτάσεων οι οποίες θα αποτελέσουν κομμάτι της αναπτυξιακής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συγκεκριμενοποιείται και διαμορφώνεται συνεχώς.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, σε συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων επισκέψεων κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας, την Παρασκευή και το Σάββατο 13-14 Δεκεμβρίου, πρόκειται να βρεθεί στο Νομό Σερρών ο βουλευτής Χανίων, καθηγητής πολιτικής οικονομίας και υπεύθυνος του Τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής κατά την άφιξή του, στις 11:00 π.μ., θα επισκεφθεί τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Σερρών, που συνεχίζει να εκπέμπει αυτοδιαχειριζόμενος από τους εργαζόμενους εδώ και τόσους μήνες. Στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με συνδικαλιστικούς φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα (Εργατικό Κέντρο – ΑΔΕΔΥ).








Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 8:30, θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Ξενοδοχείο Ολύμπικ, στο Σιδηρόκαστρο, ενώ το πρωί του Σαββάτου, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, με θέμα “Αναπτυξιακό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ – Άξονες αναπτυξιακής πολιτικής”.

ΠολιτικήΣτις Σέρρες ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει την επίθεση στη Ματζάλ Σαμς – Έκκληση για αυτοσυγκράτηση

«Καταδικάζουμε την επίθεση με ρουκέτες στη Ματζάλ Σαμς», αναφέρει...

Γ. Γεραπετρίτης: Η δημοκρατία σε ακινησία δεν λειτουργεί διότι δεν παράγει ενέργεια

«Καμία ιστορική περίοδος δεν έχει γεννήσει τόσες αντιφάσεις όσες...

Π. Μαρινάκης: Η ψυχική υγεία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν χωρούν fake news και ανεύθυνες αντιπολιτευτικές κορώνες

«Σε κάθε μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, η...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα