23.7 C
Serres

Αντιδράσεις επαγγελματιών για την επιστολή ΕΒΕΣ προς τον Υπουργό Γιάννη Στουρνάρα

Date:

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι Σερραίοι επαγγελματίες μετά το άκουσμα της είδησης πως το Επιμελητήριο Σερρών επιδιώκει να προχωρήσει ουσιαστικά σε κατασχέσεις για ανεξόφλητες συνδρομές των μελών του.

Το θέμα αναδείχτηκε χθες μέσα από την τηλεόραση του Τηλέ επιλογές όπου παρουσιάστηκε η επιστολή που έχει σταλεί ήδη από τον Ιούνιο στον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Το θέμα προκάλεσε την έκπληξη αλλά και την αντίδραση μελών της αντιπολιτευσης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΣ 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της πρώην προέδρου της ΟΕΒΕΣ Μαρίας Ζημπιλιάδου η οποία χαρακτήρισε ακατανόητη την ενέργεια του επιμελητηρίου τονίζοντας την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους κόλπους των επαγγελματιών.








Μάλιστα όλες οι πλευρές επισήμαναν την αντιφατικότητα στις κινήσεις του επιμελητηρίου , καθώς ενώ είχαν στείλει την εν λόγω επιστολή από τον περασμένο Ιούνιο , τον Νοέμβριο πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια να σταματήσουν οι κατασχέσεις από τον δήμο Σερρών.

Να τονίσουμε πως το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΣ την Παρασκευή καθώς συμπεριλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη. Πάντως από την πλευρά μελών του επιμελητηρίου η απάντηση που δίνεται είναι ότι η ενέργεια έγινε προκειμένου να εισπραχθούν ανεξόφλητες εισφορές ανωνύμων εταιριών οι οποίες μάλιστα έχουν κλείσει. Ωστόσο παρά τις προσπάθειές μας κανείς δεν προβαίνει σε δημόσια δήλωση , τουλάχιστον μέχρι στιγμής.  

ΕλλάδαΑντιδράσεις επαγγελματιών για την επιστολή ΕΒΕΣ προς τον Υπουργό Γιάννη Στουρνάρα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα