26.5 C
Serres

Ξαφνικό μπουρίνι στο Σιδηρόκαστρο..Παραλίγο να πνιγεί άνθρωπος

Date:

Ξαφνικό μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση κεραυνούς και αστραπές,  ξέσπασε για λίγα λεπτά, γύρω στις τρεις το μεσημέρι προκαλώντας ευτυχώς ελάχιστα προβλήματα, καθώς παρά τις αρκετές κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε καμιά δεν μπορούσε να παρέμβει καθώς τα νερά ήταν ελάχιστα και δεν μπορούσε να γίνει άντληση τους. Το νερό έφτασε έως και 1,5 μετρό ψηλά.

Για μια ακόμη φορά πλημμύρισε η γέφυρα του Χορτερού κάτω από τον Σιδηροδρομικό σταθμό του Σιδηροκάστρου.  ένας οδηγός παραβίασε τα απαγορευτικά και τις εκκλήσεις των παρευρισκομένων να μην περάσει την γέφυρα, κάτι που τελικά επιχείρησε  με αποτέλεσμα να μείνει το αυτοκίνητο του  μέσα στο νερό και αυτός να κινδυνέψει να πνιγεί.

Γλίτωσε καθώς ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου, όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα, καθώς αρνούνταν να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του. Τελικά τα νερά αποτραβήχτηκαν με αντλίες γύρω στις 7.30 το απόγευμα. 

Στο κέντρο της πόλης το νερό έφτασε σε τέτοιο ύψος που λίγο έλειψε  να πλημυρίσουν καταστήματα. Αν η μπόρα κρατούσε λίγα  λεπτά ακόμη, σίγουρα ορισμένα καταστήματα θα πλημμύριζαν. 




Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, ήταν άμεση και άνδρες του Τμήματος Σιδηροκάστρου,  διέκοψαν την κυκλοφορία ενώ  τοποθέτησαν απαγορευτική κορδέλα.

Το πρόβλημα στη γέφυρα είναι κατασκευαστικό και δυστυχώς δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι σήμερα. Παρά τις παρεμβάσεις των δημοτικών αρχών Σιδηροκάστρου και σήμερα Σιντικής η Περιφέρεια δεν ανταποκρίθηκε.

Πήγη: http://kastrosintikis.blogspot.gr/
 

ΕλλάδαΞαφνικό μπουρίνι στο Σιδηρόκαστρο..Παραλίγο να πνιγεί άνθρωπος

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πούλησε σε Σέρρες και Κιλκίς δοχεία λαδιού που το βάφτισε “εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο”

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από...

Παραλία Οφρυνίου: Οι “κατασκηνωτές” εργάτες έφυγαν, η βρωμιά παρέμεινε

Αρχές Σεπτεμβρίου δημοσιεύσαμε το χάος, την βρωμιά αλλά και...

Eντοπίστηκε βρετανικό υποβρύχιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε μεγάλο βάθος στο Ικάριο Πέλαγος

Βρέθηκε βρετανικό υποβρύχιο τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τον...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα