Σάλος και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο, προκλήθηκε από τις αποκλειστικές εικόνες της τηλεόρασης του Επιλογές και του εικονολήπτη Βασίλη Παπαγεωργίου και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του συναδέλφου Δημήτρη Κώττα, για τη στιγμή της προσαγωγής δύο Σερραίων πολιτών και συγκεκριμένα της Δήμητρας Κουμανόβαλη και του Νίκου Τσουλχά, μετά τις διαμαρτυρίες τους στον τέως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Οι σκηνές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στις πληγείσες περιοχές του νομού Σερρών και ειδικότερα στο Πεθελινό. Η τηλεόραση του Επιλογές και ο Βασίλης Παπαγεωργίου, κατέγραψαν καρέ- καρέ τη σκηνή, αλλά και τις στιχομυθίες, ενώ τη στιγμή που οι δύο πολίτες βρισκόταν στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών, μίλησαν αποκλειστικά στο χθεσινό, κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Επιλογές.
Σάλος και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο, προκλήθηκε από τις αποκλειστικές εικόνες της τηλεόρασης του Επιλογές και του εικονολήπτη Βασίλη Παπαγεωργίου και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του συναδέλφου Δημήτρη Κώττα, για τη στιγμή της προσαγωγής δύο Σερραίων πολιτών και συγκεκριμένα της Δήμητρας Κουμανόβαλη και του Νίκου Τσουλχά, μετά τις διαμαρτυρίες τους στον τέως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Οι σκηνές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στις πληγείσες περιοχές του νομού Σερρών και ειδικότερα στο Πεθελινό.
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Ψήφος Αποδήμων: Η δυνατότητα επιστολικής ψήφου για τους Έλληνες του εξωτερικού θα ισχύει από τις ερχόμενες εθνικές εκλογές
Δ. Κουτσούμπας: Διέξοδο από τον κόσμο που φλέγεται πρέπει να δώσει ο λαός σε μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ
Σ. Φάμελλος: Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών – Αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη η στήριξη στην Κύπρο










