Συναγερμός έχει σημάνει στον Έβρο και φορείς και αρχές είναι επί ποδός, καθώς αναμένεται μεγάλο κύμα παράνομων μεταναστών, όταν θα πέσουν τα νερά, μετά τις μεγάλες πλημμύρες.
Τα νούμερα είναι άκρως ανησυχητικά και όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Επιλογές, 2.500.000 παράνομοι μετανάστες, περιμένουν να πέσουν τα νερά, για να περάσουν στη χώρα μας. Η κατάσταση τείνει να λάβει δραματικές διαστάσεις, με το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να εκφράζει τους φόβους του.
Συναγερμός έχει σημάνει στον Έβρο και φορείς και αρχές είναι επί ποδός, καθώς αναμένεται μεγάλο κύμα παράνομων μεταναστών, όταν θα πέσουν τα νερά, μετά τις μεγάλες πλημμύρες. Τα νούμερα είναι άκρως ανησυχητικά και όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Επιλογές, 2.500.000 παράνομοι μετανάστες, περιμένουν να πέσουν τα νερά, για να περάσουν στη χώρα μας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ αλλάζει, γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό – Αυτό διαπιστώνουν και οι ίδιοι οι πολίτες
