25.4 C
Serres

ΠΑΟΚ Έχασε από Βέροια, κέρδισε τον Ζάιρο!

Date:

Δεν έπαιξε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ. Η Βέροια είχε μεγαλύτερη ενέργεια, σταμάτησε εύκολα τους επιθετικούς του Δικεφάλου και για… μπόνους πήρε ένα γκολ. Ο Όλσεν έκανε τη λανθασμένη έξοδο και ο Ναζλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Τούντορ δημιούργησε μόλις μία καλή ευκαιρία με τον Ροντρίγκεζ να κάνει εξαιρετική ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Καντιμοίρης στο 44’.

Ο Ζάιρο έκανε τη διαφορά 

Οι πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες επηρέασαν το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος. Ο Ζάιρο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο 73’ κάνοντας το 1-1. Ο Βραζιλιάνος είχε και άλλες ωραίες προσπάθειες δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει άμεσα στη νέα του ομάδα.

Πολύ καλός ήταν και ο Μαλεζάς όπως και οι Πούγγουρας, Σαββίδης ενώ ο Ροντρίγκεζ που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχχρονο με εξαίρεση μία πολύ καλή ενέργεια δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Το φινάλε, πάντως, έφερε εκνευρισμό στον Τούντορ και… γκολ για τη Βέροια. Ο Κροάτης βγήκε εκτός εαυτού από μια ενέργεια του Μυστακίδη και του ζήτησε να αποχωρήσει από τοιν αγώνα ενώ στην επόμενη φάση ο Μερμιασβίλι πέτυχε το 2-1 για τη Βέροια.






 

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (Νάστος 71′), Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης (Τσουμάνης 46′), Βεργώνης (Παυλίδης 46′), Μπαλάφας, Γιουσούφ Γεωργιάδης 78′), Μαγέφσκι (Τάτος 58′), Αμπντούν (Μερεμπασβίλι 71′), Ναζλίδης (Μελικιώτης 78′).

 

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης. Β’ μέρος: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Σαλπιγγίδης, Ζάιρο.

metrospor


ΑθλητικάΠΑΟΚ Έχασε από Βέροια, κέρδισε τον Ζάιρο!

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Με τις… ευλογίες της Τσέλσι ο Μάατσεν υπογράφει στην Άστον Βίλα

Η Αστον Βίλα συμφώνησε με την Τσέλσι για την...

Η Κισμάλα Ταλάτ θέλει να γίνει η πρώτη Πακιστανή Ολυμπιονίκης

Εισπνέει αργά, κρατά την αναπνοή της και πιέζει την...

Ο Μάριος Οικονόμου αποχώρησε από τον Παναιτωλικό και σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ο Μάριος Οικονόμου αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εντός πρόκρισης Αδαμοπούλου και Σκαρβέλη

Δύο ακόμα μέλη προστέθηκαν στην Ολυμπιακή ομάδα στίβου, σύμφωνα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα