28.7 C
Serres

Συνελήφθη 34χρονος στην Ε.Ο. Προμαχώνα-Θεσσαλονίκης για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών

Date:

Συνελήφθη χθες (03-10-2015) το απόγευμα στο 43ο χλμ της εθνικής οδού Προμαχώνα – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών, 31χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών) καθώς και για παραβίαση περιορισμών διαμονής (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα).

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ο προαναφερόμενος, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες 4 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά, 20 γραμμάρια ηρωίνης και 1,6 γραμμάρια κοκαΐνης οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς τις ναρκωτικές ουσίες τις προμηθεύτηκε από 42χρονο υπήκοο Βουλγαρίας (σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία) έναντι χρηματικού ποσού, σε περιοχή της Βουλγαρίας, με σκοπό την εμπορία. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.






Ακόμη, συνελήφθη χθες (03-10-2015) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα 29χρονη υπήκοος Νιγηρίας, διότι σε σχετικό έλεγχο επέδειξε έγγραφο, το οποίο διαπιστώθηκε πως είναι κλεμμένο και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

ΕλλάδαΣυνελήφθη 34χρονος στην Ε.Ο. Προμαχώνα-Θεσσαλονίκης για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρέθυμνο: Μηχανόβιοι πέταξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο 26χρονου

Πανικός επικράτησε σήμερα (31.07.2024) το πρωί σε περιοχή του...

Άλιμος: 90χρονη πνίγηκε μπροστά στα μάτια της κόρης και της εγγονής της

Μία 90χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό...

Πέθανε ο Νιόνιος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, Νίκος Κυριακίδης

Ο Νίκος Κυριακίδης πέθανε σε ηλικία 54 ετών, μετά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα