23.6 C
Serres

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4-3

Date:

 ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4-3

Στα εννέα προηγούμενα ματς είχε πετύχει μόλις τρία γκολ. Εντός έδρας μετρούσε τέσσερις ήττες, δίχως να έχει πανηγυρίσει ούτε ένα τέρμα. Αποτέλεσμα όλων αυτών να πάρει δικαίως την τελευταία θέση στον όμιλό της και να έχει “πληγώσει” η ίδια τον εαυτό της. Κόντρα στην Ουγγαρία, εμφάνισε μια τελείως διαφορετική εικόνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και πάλι δεν έδειξε τις γνωστές της αμυντικές παθογένειες.

Η ομάδα του Κώστα Τσάνα επικράτησε με 4-3 και έστω και στο φινάλε πανηγύρισε ένα τρίποντο, βάζοντας τέλος σε ένα σερί 12 αγώνων δίχως να φύγει με όρθιο το κεφάλι από το γήπεδο. Οι διεθνείς έβγαλαν μεγαλύτερο πάθος και διάθεση την τελευταία βραδιά των προκριματικών κυρίως από το κέντρο και μπροστά (η αμυντική λειτουργία είχε και πάλι θέματα) είχε και πάλι και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε του ματς.








Η γαλανόλευκη προηγήθηκε με τον Σταφυλίδη νωρίς, οι Ούγγροι δυο φορές στην συνέχεια μπήκαν σε θέση οδηγού, αλλά οι Έλληνες παίκτες δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν και με τους Μήτρογλου και Κονέ έφεραν τούμπα το παιχνίδι. Κορυφαίος για την Εθνική ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που πέτυχε το δεύτερο γκολ και έφτιαξε το τρίτο. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει το έναυσμα για τα μελλούμενα και αυτά να είναι θετικά έπειτα από 15 μήνες θλίψης και συνεχόμενων αποτυχιών.

ΑθλητικάΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4-3

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η ΔΟΕ επιτρέπει σε καταδικασμένο βιαστή να αγωνιστεί

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δήλωσε το Σάββατο (27/7) ότι...

Κορακάκη: «Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου»

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αναβάλλεται λόγω βροχής

H πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του...

Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός 0-2: Νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 την Ναϊμέγκεν στο τελευταίο του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα