29.2 C
Serres

ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Date:

 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 Ο Δήμος Ηράκλειας σε συνεργασία με την Κοινωφελή του Επιχείρηση σας προσκαλούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ. στο «Άναμμα του Δέντρου των Ευχών» στην κεντρική πλατεία της Ηράκλειας.

 Οι xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:30 μ.μ. καθημερινά.

 Φέτος το “Δέντρο των Ευχών” είναι πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο. Μαζεύουμε τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης για να σταλούν στους τόπους συγκέντρωσης των μεταναστών. Είναι καθήκον μας πέρα από οποιοδήποτε πολιτικό και κοινωνικό παρασκήνιο να  στηρίξουμε τους πρόσφυγες σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν.

 Ελάτε να περάσουμε όμορφα με την ευχή το «Δέντρο των ευχών» να ζεστάνει τις καρδιές  όλων μας και ιδιαίτερα αυτών που έχουν ανάγκη.

 

Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συμμετέχουν:

ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κ.Ε.Δ.Η, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Δήμου Ηράκλειας,  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων Δήμου Ηράκλειας, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι Δήμου Ηράκλειας, η μικτή χορωδία Δήμου Ηράκλειας, παιδικές χορωδίες, η φιλαρμονική, το εικαστικό εργαστήρι «Το Κύτταρο», ο σύλλογος Επαγγελματιών Δήμου Ηράκλειας και πλήθος εθελοντών.

 

 








                                                           Με εκτίμηση

 

 

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ                                   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η

       ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ                                    ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ


ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ  “ΔΕΝΤΡΟ ΕΥΧΩΝ”  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

 

 Φέτος, το ’’ Δέντρο των Ευχών ’’ στην πλατεία της Ηράκλειας είναι πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο.

 Μαζεύουμε τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης όλοι μαζί, τα σχολεία του Δήμου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, το φιλόπτωχο της Εκκλησίας, το ”Εικαστικό Εργαστήρι” Ηράκλειας, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του Δήμου μας για να σταλούν στους χώρους συγκέντρωσης των μεταναστών.

 Είναι καθήκον μας πέρα από οποιοδήποτε πολιτικό και κοινωνικό παρασκήνιο να στηρίξουμε τους πρόσφυγες. Άλλωστε, οι κάτοικοι των νησιών μάς αποδεικνύουν καθημερινά με τη συμπεριφορά, την υπομονή και τη θέλησή τους ότι η λέξη ”άνθρωπος” μπαίνει πάνω και πέρα από ταμπέλες και προελεύσεις.

 Η εικόνα ενός μικρού προσφυγόπουλου που κρατάει το χέρι της μητέρας του για ασφάλεια και ακόμα πιο σφιχτά το μικρό λούτρινο ζωάκι  του στην αγκαλιά του, θα μας μείνει αξέχαστη.

 Τα φετινά Χριστούγεννα κάνουμε μια ευχή στο ’’ Δέντρο των Ευχών ’’ αυτό το παιδί να έχει την ευκαιρία να περάσει τα σύνορα και να συνεχίσει την πορεία του προς ένα καλύτερο αύριο, με καλύτερες συνθήκες ζωής και στιγμές ξενοιασιάς.

 

ΕλλάδαΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα