27.6 C
Serres

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΙΚΑ Ν ΣΕΡΡΩΝ

Date:

 Το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων και Αναπήρων ΙΚΑ Ν. Σερρών καλεί όλους τους Συνταξιούχους και Συνταξιούχες στον αγώνα για να μην περάσει το νομοσχέδιο – τέρας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που σφαγιάζει παλιές και νέες συντάξεις και οδηγεί όλους τους Συνταξιούχους στον Καιάδα.

 

Η συγκυβέρνηση ανέλαβε να κάνει την πιο βρώμικη δουλειά σε βάρος όχι μόνο των Συνταξιούχων αλλά σε όλου του εργαζόμενου λαού. Κάτι που αν και προσπάθησαν πολλές φορές δεν κατάφεραν να πετύχουν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις οι οποίες εφάρμοζαν πιστά τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

 

Τα αντιασφαλιστικά μέτρα που περιέχει το νομοσχέδιο, που ενταφιάζουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, δεν είναι καινούρια. Είναι προϊόντα των ψευδεπίγραφων «κοινωνικών διαλόγων» απάτης, στον οποίο συμμετείχαν μαζί με τον ΣΕΒ όλα τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου, καθώς και η ξεπουλημένη πλειοψηφία της Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. Γι’ αυτό είναι υποκριτικό το όψιμο ενδιαφέρον τους για τους Συνταξιούχους, τις συντάξεις της εργατικής τάξης και όλου του εργαζόμενου λαού.

 

Καλούμε όλους τους Συνταξιούχους να γυρίσουν την πλάτη σε όλες τις συνδικαλιστικές και πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στήριξαν μέχρι τώρα και στηρίζουν ακόμα τις πολιτικές της ΕΕ, των μονοπωλιακών ομίλων, τα μνημόνια, και τα κέρδη των καπιταλιστών.

 

Οι πολιτικές αυτές είναι που καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία προς όφελος των μεγαλοκαπιταλιστών, με τα θαλασσοδάνεια, τις άτοκες καταθέσεις στις τράπεζες, από τη δεκαετία του ’50 ακόμα, με το κούρεμα των αποθεματικών, με το τζογάρισμά τους στο χρηματιστήριο και την ανοχή τους στην εισφοροκλοπή.

 

Με αγώνες και αμέτρητες θυσίες επιβάλαμε τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης και έτσι πρέπει να τον υπερασπιστούμε. Κανένας δε δικαιολογείται να έχει ακόμα αυταπάτες. Ξεσκεπάστηκε σε όλο του το μεγαλείο ο ρόλος του «Αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ που είναι από τους καλύτερους θεματοφύλακες των καπιταλιστικών συμφερόντων.








 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.

 

Συμμετέχουμε στον πόλεμο που μας κήρυξαν. Το χρωστάμε στις προηγούμενες γενιές που με αγώνες και αίμα κατάκτησαν την Κοινωνική Ασφάλιση και τα άλλα μας δικαιώματα. Το χρωστάμε στην τωρινή γενιά των συνταξιούχων αλλά και στα παιδιά και στα εγγόνια μας.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

Γενάρης 2016

ΕλλάδαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΙΚΑ Ν ΣΕΡΡΩΝ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα