24.3 C
Serres

Κρι Κρι: Ετήσιο συνέδριο παγωτού 2016

Date:

  

 

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Συνέδριο Παγωτού της Κρι Κρι.

 

Το Συνέδριο Παγωτού, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αποτελεί κορυφαία διοργάνωση και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αντιπροσώπων και συνεργατών από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Σκόπια.

 

Η φετινή διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή λόγω του διττού επετειακού της χαρακτήρα: πρόκειται για την 20η στη σειρά διοργάνωση και συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 25 χρόνων παγωτού Rodeo






Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Παναγιώτης Τσινάβος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την προσέλευση και τη συμμετοχή τους, αναφέρθηκε συνοπτικά στην θετική μέχρι σήμερα πορεία της εταιρίας και στα σχέδια και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν για τη νέα χρονιά.

 

Η φετινή διοργάνωση παρείχε ιδέες και έδωσε ερεθίσματα για σκέψεις σε θέματα χονδρεμπορίου, λιανεμπορίου, merchandising και επιχειρησιακών στόχων. Πρωταρχικός όμως σκοπός  του Συνεδρίου ήταν να αναδείξει συγκεντρωμένα την επιτυχημένη πορεία του επώνυμου παγωτού Κρι Κρι που παρουσίασε άνοδο σε μια εποχή πτωτικών πωλήσεων στη γενικότερη κατηγορία, καθώς επίσης και να ανακοινώσει τα νέα προϊόντα. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα εκτεταμένα πλάνα προώθησης, καθώς και τα σχέδια της εταιρείας για την επικοινωνία των προϊόντων αυτών προς τον καταναλωτή. Τα νέα προϊόντα, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Την οργάνωση του Συνεδρίου επιμελήθηκε το Τμήμα Marketing.

ΕλλάδαΚρι Κρι: Ετήσιο συνέδριο παγωτού 2016

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Εν μέσω θέρους τα τρακτέρ στη Θεσσαλία βγαίνουν και πάλι στους δρόμους- video

Εν μέσω θέρους τα  τρακτέρ στη Θεσσαλία βγαίνουν και...

Επιδημία πανώλης: Φόβοι για αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων- “Ο κλάδος πρέπει να στηριχτεί”- video

Την αγωνία τους εκφράζουν οι κτηνοτρόφοι για την επιδημία...

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για το Κτηματολόγιο, στο υπουργικό συμβούλιο

Τους βασικούς άξονες του νέου Νομοσχεδίου για το Κτηματολόγιο...

«Σου ορκίζομαι θα σε βρω και θα σε σκοτώσω»: Απείλησε τη 16χρονη σύντροφό του, επειδή απάντησε ο κολλητός της στο τηλέφωνο

Ενώπιον του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου βρέθηκε το πρωί της...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα