27.6 C
Serres

Η πρώτη “κόντρα” Μεϊμαράκη – Μητσοτάκη για τα hot spots;

Date:

 Το πρώτο μετεκλογικό… αίμα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, χύθηκε με αφορμή το προσφυγικό και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, όπως καταγράφει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Η έγκυρη στήλη της εφημερίδας του Συγκροτήματος Λαμπράκη αναδεικνύει την απουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεγαλύτερη σημασία ωστόσο έχουν οι διαρροές από την πλευρά των συνεργατών του ηττημένου στη μάχη της 10ης Ιανουαρίου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγράφει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, από την πλευρά Μεϊμαράκη επισημάνθηκε ότι ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε ζητήσει από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να δρομολογηθεί πρώτα η δημιουργία hot spots από την πλευρά της Τουρκίας, και στη συνέχεια να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο δρόμο η Ελλάδα.








Μια τακτική που εγκαταλείφθηκε, καθώς σήμερα εγκαλείται η Ελλάδα, και με τη σύμφωνη γνώμη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενώ την ίδια στιγμή η Τουρκία βρίσκεται στο απυρόβλητο, και… επιχορηγείται για να ανταποκριθεί σε δεσμεύσεις που έπρεπε προ πολλού να έχει υλοποιήσει.

Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αν η απόσταση που εξαρχής φάνηκε ότι χωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα συνεχίσει ως έχει και… διευρυνόμενη, ή θα βρεθούν οι κοινοί τόποι, για να κλείσει το μέτωπο.

ΠολιτικήΗ πρώτη "κόντρα" Μεϊμαράκη - Μητσοτάκη για τα hot spots;

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ν/σ για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση: Τι προβλέπουν οι τροπολογίες του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Πιλοτικό πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των ατόμων άνω...

Ν. Ανδρουλάκης: «Η υπόθεση των υποκλοπών «είναι διπλό σκάνδαλο, παρακολούθησης και συγκάλυψης»

«Πριν δύο χρόνια, τέτοιες μέρες, περνούσα την πόρτα του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα