23.7 C
Serres

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ A’ ΜΕΡΟΣ (video)

Date:

 

Νέα συνάντηση Γ. Μωϋσιάδη με τον Βούλγαρο Υπ. Μεταφορών στον Προμαχώνα Τεταμένη είναι η κατάσταση στα σύνορα του Προμαχώνα …

Αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γ. Μωϋσιάδη με τον Υπουργό Μεταφορών της Βουλγαρίας επί Βουλγαρικού εδάφους, μετά και την στάση που κρατούν τόσο οι Σερραίοι αγρότες του Μπλόκο όσο και οι Βούλγαροι οδηγοί από την πλευρά της γείτονος.
Ο Βούλγαρος Υπουργός Μεταφορών ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών να ανοίξουν τα σύνορα στο 100% χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Με τη σειρά του ο κος Μωϋσιάδης ενημέρωσε τους Αγρότες οι οποίοι και έδωσαν την υπόσχεση τους να παραμένουν ανοιχτά τα σύνορα μόνο για 4 ώρες από τις 6 το πρωί έως και τις 10.
Αμέσως μετά και αφού ενημερώθηκαν για την στάση και την πρόθεση των Σερραίων αγροτών από την άλλη πλευρά οι Βούλγαροι οδηγοί δήλωσαν αμετακίνητοι να υποχωρήσουν μιας και όπως υποστηρίζουν οι διαβεβαιώσεις των συνδικαλιστών δεν γίνονται αποδεκτές καθώς την τελευταία φορά είχαν αθετήσει την υπόσχεσή τους. Μάλιστα οι ίδιοι τόνισαν πως δεν θα υποχωρήσουν εάν δεν αποχωρήσουν πρώτα οι αγρότες των Σερρών από τα σύνορα.

ΕλλάδαΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ A' ΜΕΡΟΣ (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα