25.9 C
Serres

«Θρίλερ» με τον Πάνο Καμμένο εδωσε εντολη να αδειασουν το γραφείο του

Date:

 Όπως αποκάλυψε ο εκδότης της Realnews Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Πάνος Καμμένος καλεί σήμερα τους αρχηγούς των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, για να τους ενημερώσει αναλυτικά σχετικά με τις προθέσεις του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Militaire.gr, ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος όχι μόνο ακύρωσε την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αλλά έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο υπουργείο.

Το κλίμα γίνεται όλο και βαρύτερο στην Αθήνα , μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μεγάρου Μαξίμου. Στην μεσημεριανή συνάντηση που είχαν Τσίπρας και Καμμένος μπορεί να μην υπήρξε «μετωπική σύγκρουση», αλλά η αίσθηση που υπάρχει μετά από αυτή τη συνάντηση είναι ότι η υπόθεση Μουζάλα θα έχει πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις για την κυβέρνηση ,από αυτές που αρχικά υπολογίζονταν .








Το πρωί η παραίτηση Μουζάλα εθεωρείτο δεδομένη. Όσο περνούν οι ώρες όμως το κλίμα αλλάζει. Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει στον Αλέξη Τσίπρα ότι στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

με πληροφορίες της realnews

Πολιτική«Θρίλερ» με τον Πάνο Καμμένο εδωσε εντολη να αδειασουν το γραφείο του

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει την επίθεση στη Ματζάλ Σαμς – Έκκληση για αυτοσυγκράτηση

«Καταδικάζουμε την επίθεση με ρουκέτες στη Ματζάλ Σαμς», αναφέρει...

Γ. Γεραπετρίτης: Η δημοκρατία σε ακινησία δεν λειτουργεί διότι δεν παράγει ενέργεια

«Καμία ιστορική περίοδος δεν έχει γεννήσει τόσες αντιφάσεις όσες...

Π. Μαρινάκης: Η ψυχική υγεία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν χωρούν fake news και ανεύθυνες αντιπολιτευτικές κορώνες

«Σε κάθε μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, η...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα