20.4 C
Serres

Πρόταση εξαγοράς του εργοστασίου ΕΒΖ Σερρών από τη Royal Sugar

Date:

Πρόταση εξαγοράς του εργοστασίου ΕΒΖ Σερρών από τη Royal Sugar

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 το μεσημέρι, η εταιρία μας κατάθεσε πρόταση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του εργοστασίου Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

H Royal Sugar Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων και κατέχει σημαντικό μερίδιο πωλήσεων στην ελληνική αγορά ζάχαρης. Βασικός στόχος της εταιρίας είναι να κρατηθούν ανοιχτά και να εξυγιανθούν τα εργοστάσια της ΕΒΖ έτσι ώστε η ζάχαρη, προϊόν μέγιστης εθνικής και στρατηγικής σημασίας, να μείνει σε ελληνικά χέρια.

Στην πρόταση που καταθέσαμε δηλώνουμε τη διάθεσή μας να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία και οικονομία, διασφαλίζοντας τουλάχιστον 120 θέσεις μόνιμης εργασίας και 60 εποχιακές με την απόκτηση του εργοστασίου. Η Royal Sugar έχει την επίσημη και πλήρη στήριξη της τοπικής ένωσης αγροτών, του εμπορικού συλλόγου, της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών (Ο.Ε.Β.Ε.Σ), των ενώσεων μεταφορέων και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών.

Η Royal Sugar σε συνεργασία με τους Νομικούς Συμβούλους της, Χατζηδημητρίου Αλέξανδρο (δικηγόρο Σερρών) και Ζιώγα Αθανάσιο (δικηγόρο Θεσσαλονίκης) κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις και αναμένει άμεση ανταπόκριση και έναρξη διαπραγματεύσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να μη χαθεί η φετινή καλλιεργητική σεζόν.

Με εκτίμηση,





Χρήστος Καραθανάσης

Διευθύνων Σύμβουλος

Royal Sugar Ε.Π.Ε.

Έδρα: 9Ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, Τ.Θ. 10471, 57400 Σίνδος, Θεσσαλονίκη

T: +30 2310 586750, F: +30 2310 514451, E: [email protected], W: www.royalsugar.gr

ΟικονομίαΠρόταση εξαγοράς του εργοστασίου ΕΒΖ Σερρών από τη Royal Sugar

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ξεκινά το placement του 10% της Εθνικής Τράπεζας

Ξεκινά η διαδικασία της δημόσιας προσφοράς του 10% των...

Ανάσα για τους καταναλωτές τα τιμολόγια Οκτωβρίου στο ρεύμα

Σταθεροποίηση ή και μειώσεις των τιμολογίων του ρεύματος για...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα