29.2 C
Serres

Tρεις μεγάλες εταιρείες στα πρόθυρα λουκέτου – Ανάμεσά τους η Euromedica

Date:

Παγωμένη η αγορά και όλοι ρωτάνε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βαρέσει κανόνι.

Ποιος θα είναι ο επόμενος; Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στην αγορά τα τελευταία 24ωρα μετά τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μαρινόπουλου και της Jetoil της οικογένειας Μαμιδάκη.

Χιλιάδες επιχειρήσεις δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατηθούν όρθιες, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως δεν θα αργήσουν να σκάνε και άλλες »βόμβες» από τη βαριά βιομηχανία και τη μεταποίηση έως τα ξενοδοχεία και τα τρόφιμα και ποτά.








Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εταιρείες από τον χώρο της γαλακτοβιομηχανίας, του εμπορίου, της ιδιωτικής υγείας και των κλινικών, των ναυπηγείων, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας αλουμινίου, ενώ ήδη αρκετοί όμιλοι έχουν περάσει ήδη στον έλεγχο των τραπεζών, αφού αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις προς τους πιστωτές τους.

Ανάμεσά τους οι δύο μεγάλες εταιρείες της ιχθυοκαλλιέργειας, Σελοντα και Νηρέας, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, το ξενοδοχείο Capsis στη Ρόδο και από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η Euromedica. Η αγωνία στην αγορά είναι διάχυτη…

ΟικονομίαTρεις μεγάλες εταιρείες στα πρόθυρα λουκέτου – Ανάμεσά τους η Euromedica

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φοιτητικές κατοικίες: Οι τάσεις στα ενοίκια και τις αγορές – Οι τιμές – Οι πάγιες συστάσεις σε γονείς και φοιτητές

Σε εντατική αναζήτηση φοιτητικής στέγης βρίσκονται χιλιάδες γονείς και...

Α. Πεταλάς: Αρνητικός ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ και τον Ιούλιο

Σε καθοδικό κύκλο βρίσκονται οι τιμές των καταναλωτικών προϊόντων...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα