28.7 C
Serres

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ : Πρόσκληση προς τους παρετηθέντες

Date:

 
Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 21:30 προσκλήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών με αρ. Πρωτοκόλλου 3955/17-10-2016 σε τακτική συνεδρίαση. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση τρία μέλη του ΔΣ, οι κκ Παρασχάκης Γεώργιος Αραβίδου Ελισάβετ και Βλάχου Κων/να, κατέθεσαν υπογεγραμμένο – και από το 4ο μέλος της Διοίκησης την κ Λουτράδη Μαρίνα η οποία απουσίαζε από το ΔΣ- έγγραφο διαμαρτυρίας όπου στο τέλος του εγγράφου δήλωσαν την παραίτησή τους. Το ΔΣ διεκόπη αφού δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.
Με γνώμονα ότι τα προβλήματα αυτά αφορούν το ΔΣ και ότι η ομαδική παραίτηση δεν ισχύει, καλούμε τα μέλη που αποχώρησαν να επανέλθουν και να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις κάτω από έναν εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο.
Καλούμε λοιπόν τα τέσσερα αποχωρήσαντα μέλη του ΔΣ- Λουτράδη Μαρίνα, Παρασχάκη Γεώργιο Αραβίδου Ελισάβετ και Βλάχου Κων/να- να συμμετέχουν την συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 21:30 ώστε να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα θέματα που προσκλήθηκαν στο ΔΣ της Πέμπτης 13/10/2016 και εκκρεμούν.

Να επισημάνουμε το γεγονός ότι δεν ισχύει η ομαδική παραίτηση αλλά μόνο η ατομική.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γ. Γραμματέας






Μπαλίτης Ιωάννης Μηλίγκα Κυριακή

ΠολιτικήΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ : Πρόσκληση προς τους παρετηθέντες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Επιστολή Κουτσούμπα για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απέστειλε...

Ανάρτηση Κατ. Σακελλαροπούλου για τον θάνατο της Τζένης Μαστοράκη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτηση στο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα