26.5 C
Serres

Επί τέλους πίστα dragster…στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Date:

Άρχισαν και βρίσκονται σ’ εξέλιξη οι απαιτούμενες εργασίες για την επέκταση της μεγάλης ευθείας του Αυτοκινητοδρομίου, (της ήδη υπάρχουσας προέκτασης διαφυγής), προκειμένου να δοθεί στους αθλητές του dragster μία πίστα, η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε μήκος (900 και πλέον μέτρα στο σύνολό της, κατά τα προβλεπόμενα από τους σχετικούς διεθνείς κανονισμούς).
Η διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου προχώρησε στη λήψη της σχετικής απόφασης και στην υλοποίησή της, μετά την πρόταση της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος (ΛΕ.Ν.Ο.Ε.) που προηγήθηκε.
Έτσι, η πραγματοποίηση του εν λόγω σχεδίου θα αναβαθμίσει το άθλημα και τους όρους διεξαγωγής των πρωταθληματικών αγώνων dragster, καθώς με την μεταφορά του χώρου εκκίνησης στη νέα επέκταση και η εκ νέου διαμόρφωσή του (με σκοπό την επίτευξη λειτουργικής πληρότητας) αλλάζει τα δεδομένα.
Επιπρόσθετα, προβλέπεται και η επέκταση της υφιστάμενης βοηθητικής οδού (της παράλληλης με την ευθεία της πίστας) έως το νέο χώρο εκκίνησης, ούτως ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των αθλητών και των οχημάτων τους από και προς αυτόν.
Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα της ερχόμενης εβδομάδας θα βρεθούν στις Σέρρες ο πρόεδρος της ΛΕ.Ν.Ο.Ε. Γιώργος Τζήκας και μέλη της διοίκησής της, προκειμένου με τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Θόδωρο Αραμπατζή να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών.

«Δεν θα μπορούσαμε» τονίζει ο πρόεδρος «παρά να βοηθήσουμε την έμπειρη και καταξιωμένη ΛΕ.Ν.Ο.Ε. στην προσπάθειά της για την περαιτέρω αναβάθμιση του dragster, καθώς σκοπός της ύπαρξης και λειτουργίας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών είναι η ανάπτυξη γενικότερα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα (κι όχι μόνον)»

.Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

ΑθλητικάΕπί τέλους πίστα dragster…στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νέα ήττα και αποκλεισμός για Πανιώνιο στο Champions League γυναικών

Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε οριστικά από τη συνέχεια του Champions...

Άρης – ΑΕΚ 59-70: Ποδαρικό στη Greek Basketball League με εντυπωσιακό «διπλό» στη Θεσσαλονίκη

Με τους Μπράις, Γκρέι και Κουζμίνσκας να κάνουν “μεγάλο”...

Παναθηναϊκός: Ο Γουίλιαν Αράο κοντά σε νέο συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός και ο Γουίλιαν Αράο βρίσκονται σε προχωρημένες...

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Έρικ Λαμέλα και Αντονί Μαρσιάλ δεν ταξίδεψαν στο Αγρίνιο για την Ένωση

Χωρίς τους Έρικ Λαμέλα και Αντονί Μαρσιάλ θα αγωνιστεί...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα