27 C
Serres

Θετικοί για συνάντηση με τον Γιάννη Δραγασάκη οι αγρότες των Σερρών

Date:

Θετικοί ως προς τη συνάντησή τους με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εμφανίζονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας.(Αριθμούν 20 μπλόκα στα οποία ανήκει και το μπλόκο του Λευκώνα)

«Αντιλαμβανόμενοι το βεβαρημένο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, αποδεχόμαστε την πρόταση που μας έγινε να συμμετέχει στη συνάντηση που ζητάμε με την ελληνική κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρός της» επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Μαυρουδής Μηντσιούδης, αγρότης Χαλκηδόνας.

«Η συνάντηση κλείδωσε -μετά τις 20.00- για να γίνει την προσεχή Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στις 15.00 το μεσημέρι στην Αθήνα και με τη συμμετοχή των στελεχών της κυβέρνησης που η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε» τόνισε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄Χαλάστρας Αχιλλέας Καμπούρης.

Από την άλλη πλευρά, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών λαϊκών Αγορών δεν θα συμμετάσχει στο αγροτικό συλλαλητήριο που αποφάσισε να πραγματοποιήσει στην Αθήνα η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει σημερινή ενημέρωση της ομοσπονδίας, «την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και τους προέδρους και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων παραγωγών όλης της χώρας με τα εξής θέματα: αγροτικό, ασφαλιστικό, φορολογικό, κόστος παραγωγής και ο νέος νόμος για τις λαϊκές αγορές. Δεν θα συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της Τρίτης».







Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Στο μπλόκο τους στα Πράσινα Φανάρια, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο), βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης, και συνεχίζουν τον επ’ αόριστο αποκλεισμό στο σημείο και στα δύο ρεύματα.

 THESSNEWS 

ΕλλάδαΘετικοί για συνάντηση με τον Γιάννη Δραγασάκη οι αγρότες των Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πυροσβεστική Υπηρεσία: 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Σε 30 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το...

Συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο – Σύλληψη 25χρονου στα Χανιά εναντίον του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα

Συνελήφθησαν, στο Ηράκλειο, τρεις Έλληνες και σχηματίστηκε δικογραφία σε...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα