16.9 C
Serres

Δωρεάν πενταψήφιο νούμερο για ενημέρωση σχετικά με το ΚΕΑ

Date:

Τον πενταψήφιο αριθμό 15105 μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, όπου θα μπορούν να ενημερώνονται έγκυρα και δωρεάν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όσοι πολίτες θέλουν να ενημερωθούν τηλεφωνικά για το ΚΕΑ, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στις υπηρεσίες του υπουργείου, στον αριθμό 15105 τις εργάσιμες ημέρες, 08:00– 16:00.
Και τονίζει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να απευθύνονται οι πολίτες με τις ερωτήσεις τους «σε οποιονδήποτε αναρμόδιο προσφέρει, επί πληρωμή, πληροφορίες για το ΚΕΑ, όπως διαφημίζεται ήδη στην τηλεόραση. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, όσοι απευθύνονται σε αναρμόδιους να λάβουν ελλιπείς ή και εσφαλμένες πληροφορίες και μάλιστα με οικονομική επιβάρυνση».
Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, έπειτα από ενέργειες του υπουργείου, ο αρμόδιος εισαγγελέας διεξάγει ήδη εισαγγελική έρευνα γι’ αυτές τις διαφημίσεις και τις παρεχόμενες ελλιπείς πληροφορίες.
«Ο απλούστερος τρόπος για την υποβολή αίτησης για το ΚΕΑ είναι ηλεκτρονικά από το σπίτι. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ είναι απλή και φιλική για τον χρήστη, η αίτηση εκεί είναι προσυμπληρωμένη και, εφόσον χρειάζονται συμπληρωματικά στοιχεία, το σύστημα ενημερώνει σχετικά τον αιτούντα» τονίζει το υπουργείο Εργασίας.
ΕλλάδαΔωρεάν πενταψήφιο νούμερο για ενημέρωση σχετικά με το ΚΕΑ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στο νοσοκομείο Καβάλας ηλικιωμένο ζευγάρι με τραύματα από μαχαίρι

Με τραύματα από μαχαίρι διακομίστηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα...

«Εγκαταλείψαμε τα πάντα. 15 Αυγούστου 1920, της Παναγίας…» – Η έλευση των Καυκασίων στην Ελλάδα

Για το χωριό του, το Μετζινγκέρτ της υποδιοίκησης Χορασάν...

Διανομή χιλιάδων βιβλίων από τα αδιάθετα του σχετικού προγράμματος του ΟΠΕΚΑ

Αρχίζει σήμερα (ώρα 12:00) η αναδιανομή των αδιάθετων βιβλίων...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα