20.4 C
Serres

Άφαντο το ζεύγος Σώρρα – Toυς ψάχνουν για να τους συλλάβουν

Date:

Εξαφανισμένος είναι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, που καταδικάστηκαν σε κάθειρξη οκτώ ετών, με τις Αρχές να τους αναζητούν για να τους συλλάβουν.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε ερήμην, αφού δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και πλέον αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτελεστεί η ποινή της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες έχουν αποδειχθεί άκαρπες, αφού δεν έχει εντοπιστεί το ζεύγος Σώρρα, αρκετές ώρες μετά την απόφαση.

Στα επίσημα στοιχεία του Αρτέμη Σώρρα υπάρχει μόνο μία διεύθυνση κατοικίας σε χωριό της Πάτρας (Θεριανό, χωριό του Νομού Αχαΐας στα Βραχνέικα), το οποίο όμως δεν έχει επισκεφθεί τα τελευταία 3 χρόνια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών αναφέρουν ότι ο Σώρρας ήταν ενήμερος πριν τη δίκη για την καταδικαστική απόφαση και έτσι όχι μόνο δεν παρέστη στο δικαστήριο, αλλά έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη του. 

Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα καταδικάστηκε μαζί του





Βαριά ήταν η “καμπάνα” για τον Αρτέμη Σώρρα και τη γυναίκα του Βάια Ρουγκλίου, καθώς καδικάστηκαν νωρίτερα από τα δικαστήρια Πατρών σε 8 χρόνια φυλάκιση και 5 χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Το όνομα της συζύγου του Σώρρα είχε βρεθεί στο επίκεντρο μετά την είδηση ότι τόσο η ίδια όσο και γυναίκα του επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν έχουν υποβάλλει τα τελευταία χρόνια φορολογική δήλωση.

Μάλιστα, η κ. Ρουγκλίου έχει δύο ακίνητα στο όνομα της και συγκεκριμένα ένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη.

Να σημειώσουμε ότι ο Σώρρας μηνύθηκε από πρώην συνεργάτη του, ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε το ποσό των 100.000 ευρώ, όταν οι δύο τους συνεργάζονταν στις επιχειρήσεις με τους παιδότοπους
thestival.gr

ΠολιτικήΆφαντο το ζεύγος Σώρρα - Toυς ψάχνουν για να τους συλλάβουν

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ντ. Μπακογιάννη: Την Πέμπτη η ενημέρωση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

Την ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, από τον υπουργό...

Ενημέρωση για την εξωτερική πολιτική ζητά από τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

‘Αμεση και επίσημη ενημέρωση ζητά από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα