22.5 C
Serres

Δίδαξαν μπάλα οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού

Date:

Όμορφες αναμνήσεις «ξύπνησε» το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα.

Ποδοσφαιριστές που έγραψαν το όνομα τους στο βιβλίο της ιστορίας του Πανσερραϊκού ξαναφόρεσαν σήμερα το μεσημέρι την κόκκινη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος και ξαναπάτησαν το χορτάρι του Δημοτικού γηπέδου Σερρών στο φιλικό κόντρα στην ομάδα παλαιμάχων της Δόξας Αμυγδαλεώνα. Τι κι αν τα μαλλιά έγιναν γκρίζα, αν τα κιλά σε κάποιους ήταν περισσότερα, τη μπάλα δεν την ξέχασαν όσα χρόνια κι αν περάσουν. Οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού δίδαξαν μπάλα και κέρδισαν με το εντυπωσιακό 9-2 τους αντιπάλους τους σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο και βέβαια πολλά γκολ. 
Η ομάδα παλαιμάχων του Πανσερραϊκού

Για πρώτη φορά με την ομάδα των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού αγωνίστηκαν οι Ιβάιλο Πάνστεφ, Βαγγέλης Μητσόπουλος, Δημήτρης Αθανασιάδης και Κώστας Ηπειρώτης που όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ Σερρών ήταν πολύ συγκινημένοι και χαρούμενοι που ξαναβρέθηκαν στο γήπεδο στο οποίο έζησαν πολύ ωραίες στιγμές στην καριέρα τους.

Ο Ιβάιλο Πάντσεφ




Ο Γιώργος Τσιφούτης δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού όπως και ο Παύλος Δημητρίου και για αυτό το σκορ σταμάτησε στο… εννιά. Ο Τάκης Βάβαλης έδωσε και πάλι ρεσιτάλ με τις ατάκες του ενώ του πιστώνεται το γεγονός ότι επί προεδρίας του ο σύλλογος των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού δίνει πολλά φιλικά παιχνίδια και καταφέρνει να έχει στις τάξεις του πολλούς παίκτες. Ο Βαγγέλης Τσιρίκας δεν έδειχνε με τίποτα μέσα στο γήπεδο ότι ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία ενώ ξεχώρισε με τις οδηγίες που έδινε στους νεότερους συμπαίκτες τους.

Κώστας Ηπειρώτης και πίσω Βαγγέλης Τσιρίκας

Ο Σύλλογος παλαιμάχων φρόντισε να υπάρχει και φαγητό και αναψυκτικά μετά το τέλος του αγώνα για όλους τους παίκτες ενώ το μόνο λάθος ήταν η απουσία διαιτητή με τον… επίτιμο πλέον φροντιστή της ομάδας Στέφανο Μπιντανάκη να γίνεται ο άρχοντας του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες Βασίλης Αναστασιάδης   ΕΡΤ

ΑθλητικάΔίδαξαν μπάλα οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Παναθηναϊκός: Το απίθανο κάρφωμα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη κόντρα στην Καρδίτσα και ο προβληματισμένος Αταμάν

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού...

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο για Λόβρεν και Γκόμες στους Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (06/10/24, 20:30,...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Video από drone με την άφιξη των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (06/10/24, 20:30,...

Νέα ήττα και αποκλεισμός για Πανιώνιο στο Champions League γυναικών

Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε οριστικά από τη συνέχεια του Champions...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα