20.4 C
Serres

Θ. Θεοχαρόπουλος: Εθνική συνεννόηση προς όφελος των πολιτών

Date:

Την ανάγκη να υπάρξει Εθνική Συνεννόηση προς όφελος των πολιτών της Ελλάδας υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατά την περιοδεία τους στην πόλη των Σερρών. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στις κόντρες που υπάρχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη καθως υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στην ηγεσία και το δίδυμο Νίκου Ανδρουλάκη – Παναγιώτη Ξεκαλάκη. Το σημείο της διαφωνίας είναι ο χαρακτήρας του επικείμενου συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, διαφωνία που πολλοί ήδη λένε ότι αναμένεται να εξελιχθεί σε σύγκρουση κορυφής. Από την πλευρά τους ο κος Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι οι πολιτικές διαφωνίες είναι το οξυγόνο της Δημοκρατίας και υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να παρερμηνεύονται.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στις 10 το πρωί επισκέφθηκε την Ελληνική γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ, στις 11 θα συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και στη 1 το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη.





ΠολιτικήΘ. Θεοχαρόπουλος: Εθνική συνεννόηση προς όφελος των πολιτών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μεσοπρόθεσμο, δημογραφικό και μέτρα κατά της εγκληματικότητας στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό

Συνεδριάζει σήμερα στις 11:00, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο...

Την Τετάρτη στις Σέρρες ο Ν. Ανδρουλάκης

Την πόλη των Σερρών θα επισκεφτεί την Τετάρτη 2...

Προνοιακά επιδόματα: Τι αλλάζει από τον Ιανουάριο – Πώς θα καθοριστούν τα νέα ποσά

Στον στόχο της μεγάλης μεταρρύθμισης στα προνοιακά επιδόματα που...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα