30.9 C
Serres

Συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά, τσιγάρα και φυτοφάρμακα

Date:

Συνελήφθη την Κυριακή (7-5-2017) το βράδυ στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε λεωφορείο που οδηγούσε 173 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Συνελήφθη την Κυριακή (7-5-2017) το πρωί στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 79χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 50 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Συνελήφθη την Κυριακή (7-5-2017) το βράδυ στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, μία 52χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει 10 δοχεία του ενός λίτρου, που περιείχαν παράνομα γεωργικά φάρμακα. Τα φυτοφάρμακα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.









ΕλλάδαΣυλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά, τσιγάρα και φυτοφάρμακα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα