Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων η σημερινή και απόγονοι των 353.000 Ελλήνων στην περιοχή του Πόντου θα τους τιμήσουν με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην πόλη των στις 19:30 το απόγευμα σήμερα πραγματοποιήθηκε πορεία από τα ποντιακά σωματεία της Π.Ε. Σερρών ενώ στη συνέχεια συγκέντρωση στην Πλ. Ελευθερίας όπου οι εκδηλώσεις θα ολοκληρώθηκαν με ποντιακούς χορούς και τραγούδια.
Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων η σημερινή και απόγονοι των 353.000 Ελλήνων στην περιοχή του Πόντου θα τους τιμήσουν με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην πόλη των στις 19:30 το απόγευμα σήμερα πραγματοποιήθηκε πορεία από τα ποντιακά σωματεία της Π.Ε.
Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραμένουν τα αγροτοκτηνοτροφικά μπλόκα – Ξεκινούν από αύριο οι διευκολύνσεις για τους εκδρομείς των εορτών
ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκε η 5η κατανομή ύψους 2,4 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για λειτουργικές δαπάνες αντιμετώπισης της ευλογιάς









