33.7 C
Serres

Στις Σέρρες η Εθνική ομάδα πάλης

Date:

Την προετοιμασία της ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης παίδων-κορασίδων που θα γίνει από τις 25 έως τις 30 Ιουλίου στη Βοσνία και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Αθήνα πραγματοποιεί στις Σέρρες η Εθνική ομάδα πάλης.

Την προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας στους ξενώνες του Δήμου Σερρών στη Χρυσοπηγή είχε προαναγγείλει με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών στις 6 Μαρτίου ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής πάλης Κώστας Θάνος. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε επισκεφθεί τους ξενώνες και είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών. Ο κ. Θάνος είχε πει : «Επισκεφθήκαμε τους ξενώνες της Χρυσοπηγής ως μέλη της ομοσπονδίας κι έχουμε μείνει έκπληκτοι διότι αυτοί οι ξενώνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από φιλοξενία αθλητών που έγινε τώρα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Φέτος, έχουμε μιλήσει με το Δήμαρχο θα έρθει εδώ η Εθνική ομάδα των Παίδων ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει 2 με 9 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Η εθνική ομάδα με περισσότερους από 60 αθλητές θα προετοιμαστεί εδώ το καλοκαίρι για αρκετές ημέρες. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που είναι εδώ και συντηρούν τα κτίρια αλλά και στη Δημοτική αρχή που ανέλαβε το 2011 να το ανακατασκευάσει. Πιστεύω ότι οι εγκαταστάσεις εδώ είναι κάτι πολύ σημαντικό για το Δήμο Σερρών και για την πόλη, μπορούν να προσελκύσουν πάρα πολλές ομοσπονδίες και Εθνικές ομάδες για να κάνουν προετοιμασία εδώ. Η θέληση και η διάθεση της ομοσπονδίας μας είναι να συνεχίσει τη συνεργασία με το Δήμο Σερρών αλλά και να φέρνει και τις Εθνικές της ομάδες εδώ για προετοιμασία. Πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ομοσπονδίες για να γίνει ένα προπονητικό αθλητικό κέντρο εδώ στο πανέμορφο τοπίο της Χρυσοπηγής».

Στην αποστολή της Εθνικής που προετοιμάζεται στη Χρυσοπηγή βρίσκονται περίπου 40 αθλητές, ανάμεσα τους και πέντε αθλητές από τις Σέρρες που είναι ο Θωμάς Ελισιάδης, ο Βασίλης Δημόπουλος, ο Μάριος Καραγκιοζίδης και ο Ρολάν  Αρντάσεβ από το Διογένη Σερρών και ο Μάνθος Αβραμίδης από την Κερκίνη. Προπονητές της Εθνικής είναι  ο Ολυμπιονίκης Αμιράν Καρντάνοφ (χάλκινο μετάλλιο στο Σίδνεϊ )και ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης








Βασίλης Αναστασιάδης  ερτ




ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΣτις Σέρρες η Εθνική ομάδα πάλης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Δ. Καλαμαριάς λέει «όχι» στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη Μαρίνα Αρετσούς

«Αντιαναπτυξιακή και αδιανόητη» χαρακτήρισε η δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου...

Θεσσαλονίκη: Αναβλύζουν ξανά τα σιντριβάνια της πόλης

Αναβλύζουν ξανά τα σιντριβάνια του δήμου Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μικρές...

Θεσσαλονίκη: Τσουχτερά πρόστιμα για την αφισορύπανση επιβάλλει ο κεντρικός δήμος

Μέτωπο κατά της αφισορύπανσης και των παράνομα κρεμασμένων πανό...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα