23.1 C
Serres

Μετέφεραν ρουκέτες, λαθραία ποτά και τσιγάρα – Συλλήψεις στον Προμαχώνα

Date:

Συλλήψεις χθες μετά από ελέγχους των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα. Οι συλληφθέντες μετέφεραν παράνομα ποτά, τσιγάρα και τεμάχια βεγγαλικών.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 50χρονος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με συνολικά 61 τεμάχια βεγγαλικών (ρουκέτες), τις οποίες είχε εισάγει νωρίτερα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 45χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 1 κιλού και 600 γραμμαρίων, τις οποίες είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.




Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 60χρονος και ένας 52χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι χρησιμοποιώντας δύο αυτοκίνητα, εισήγαγαν παράνομα στη χώρα, συνολικά 54 φιάλες αλκοολούχων ποτών. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.Επίσης κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα των συλληφθέντων, ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 26χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 60 πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 26χρονος, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

seleo

ΕλλάδαΜετέφεραν ρουκέτες, λαθραία ποτά και τσιγάρα - Συλλήψεις στον Προμαχώνα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Καστοριά: Αστυνομικός σκύλος που ανιχνεύει εκρηκτικές ουσίες πήγε …σχολείο

Ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης εκρηκτικών ουσιών που ακούει στο...

Αττική Οδός: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των διοδίων από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης, σχετικά με την παράδοση...

Τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης στην πυρκαγιά στο Γεράκι Ηλείας

Σοβαρά τραυματίστηκε πυροσβέστης που επιχειρούσε στο Γεράκι Ηλείας. Όπως...

ΑΣΕΠ: Έρχεται τον Οκτώβριο προκήρυξη με 1.100 μόνιμες θέσεις με απολυτήριο Γυμνασίου

Εντός του Οκτωβρίου, σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, αναμένεται να...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα