14.9 C
Serres

Απαγωγή στη Θεσσαλονίκη! – Ζητούσαν χρήματα για να απελευθερώσουν 18χρονο

Date:

Οι δράστες κρατούσαν παράνομα ακόμα 6 αλλοδαπούς σε αποθήκες στη Θεσσαλονίκη.

Στα μέσα Μαρτίου 2017, επιβίβασαν με τη χρήση βίας 18χρονο Πακιστανό σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον μετέφεραν σε οίκημα – αποθήκη στον ΔενδροπότμαοΘεσσαλονίκης, απαιτώντας από συγγενείς του χρηματικό ποσό.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 26 και 30 ετών, και ενός ακόμη αλλοδαπού συνεργού τους, για τα αδικήματα της «Αρπαγής», «Εκβίασης», «Παράνομης κατακράτησης» και «Κατ’ επάγγελμα προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας». ο 26χρονος είναι έγκλειστος σε φυλακή για παρόμοιες υποθέσεις.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία αλλοδαπών στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ότι άγνωστοι κατακρατούσαν παράνομα ομοεθνή τους, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αξιώνοντας την καταβολή χρηματικού ποσού για την απελευθέρωσή του.




Κατά τη διάρκεια της παράνομης κατακράτησής του, ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε διαδοχικά σε τρία οικήματα, όπου κατακρατούνταν παράνομα ακόμη έξι αλλοδαποί και αφέθηκε ελεύθερος όταν οι συγγενείς του κατέβαλαν το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

Η υπόθεση εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περίπτωση αρπαγής, εκβίασης και παράνομης κατακράτησης σε βάρος αλλοδαπού.
seleo.gr
 

ΕλλάδαΑπαγωγή στη Θεσσαλονίκη! - Ζητούσαν χρήματα για να απελευθερώσουν 18χρονο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το εντυπωσιακό «τέρας της Πρέσπας» – Σχεδόν αόρατο, σπάνιο και σαρκοφάγο φυτό

Για το «τέρας της Πρέσπας», όπως αποκαλεί ένα σπάνιο,...

Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει στις 3 Οκτωβρίου

Στις 3 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο, είναι του...

Αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός σε πηγάδι στον Αποκόρωνα Χανίων

Νεκρός μέσα σε ένα πηγάδι εντοπίστηκε λίγο μετά τις...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα