24.2 C
Serres

Πήρε την 3η θέση η Πορτογαλία – Απέκρουσε πέναλτι ο Οτσόα

Date:

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρέθηκε στις ΗΠΑ για να δει τα νεογέννητα δίδυμά του, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να πάρει την 3η θέση στη διοργάνωση-προπομπό του Mundial που θα δίνει σε έναν χρόνο στην Ρωσία.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ύστερα από τα τρία χαμένα πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία στον ημιτελικό με την Χιλή η Σελεσάο απέτυχε ξανά από τη βούλα με το σκορ στο 0-0 με τον νεοαποκτηθέντα από την Μίλαν, Αντρέ Σίλβα, να μην μπορεί να νικήσει τον Οτσόα.

Οι Μεξικάνοι άνοιξαν το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με το αυτογκόλ του Νέτο (54′) όμως η Πορτογάλοι ισοφάρισαν στο 91′ με τρομερή… καρατιά του Πέπε που έκανε το 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, γράφει το gazzetta.gr, η ομάδα του Σάντος πήρε και δεύτερο πέναλτι και αυτό το έκανε γκολ ο Αντριέν Σίλβα στο 109′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Κόκκινη κάρτα είδε ο Νέλσον Σεμέδο για την Πορτογαλία στο 106′ και ο Ραούλ Χιμένες για το Μεξικό στο 112′.




ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Νέλσον Σεμέδο, Πέπε, Νέτο, Ελιζέου, Ντανίλο Περέιρα (82′ Αντρέ Γκόμες), Ζοάο Μοουτίνιο (82′ Άντριεν Σίλβα), Πίζι (91′ Ουίλιαμ Καρβάλιο), Ζέλσον Μαρτίνς, Νανί (70′ Κουαρέσμα), Αντρέ Σίλβα.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Λαγιούν, Αραούχο, Έκτορ Μορένο, Λουίς Ρέγες, Ράφα Μάρκες (106′ Φαμπιάν), Έκτορ Ερέρα, Γκουαρδάδο (80′ Ζόναταν ντος Σάντος), Βέλα, Χαβιέρ Ερνάντες (85′ Ραούλ Χιμένες), Περάλτα (61′ Λοσάνο).
thestival.gr

ΑθλητικάΠήρε την 3η θέση η Πορτογαλία - Απέκρουσε πέναλτι ο Οτσόα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 40.000 προσκλήσεις για το ματς με την Τσέλσι σε όσους πάρουν εισιτήριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρωτόγνωρη κίνηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην προσπάθεια συσπείρωσης...

Νέα ήττα ο ΠΑΟΚ: 0-1 από τη Στεάουα στην Τούμπα και πλέον ο δρόμος της πρόκρισης δυσκολεύει

Εμφανίζοντας για μια ακόμη φορά προβλήματα στην τελική προσπάθεια...

Χάκετ: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι η απογοήτευση της σεζόν στην Euroleague»

Ο Ντάνιελ Χάκετ επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως την απογοήτευση...

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων τους σε Europa και Conference League

Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός φοράνε το...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα