20.4 C
Serres

Χατζημιχαηλίδης: «Πανσερραϊκή πανστρατιά για να μείνει η ομάδα στην Football League»

Date:

Την πεποίθηση πως ο Πανσερραϊκός μπορεί να επιβιώσει στην Football League αρκεί να συνεργαστούν στο πλευρό του όλες οι δυνάμεις εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Χατζημιχαηλίδης στην ΕΡΑ Σερρών, σημειώνοντας πως δεν συμφέρει κανέναν να υποβιβαστεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Αναλυτικά:

«Eύχομαι να μην ζήσουμε και πάλι ημέρες 2013. Πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα καταλάβουν οι διοικούντες πως είναι προς το συμφέρον και το δικό τους και της πόλης να παραμείνουν. Ο κύριος Κοράκης είναι αξιόλογος επιχειρηματίας, χρειάζεται βοήθειες και ο κόσμος είναι διατεθειμένος να στηρίξει, αρκεί να υπάρχει ένα πλάνο. Το γόητρο του Πανσερραϊκού έχει πληγωθεί, αλλά το θέμα είναι να μην έχουμε ξαφνικό θάνατο. Να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι πολεμάμε σαν λιοντάρια, έστω και αν χρειαστεί να κατέβουμε με την Κ19. Θέλω να βγει μπροστά ο κ.Κοράκης, να καλέσει όλους τους Σερραίους αλλιώς θα το κάνουμε εμείς. Mία Πανσερραϊκή πανστρατιά. Δήμος, Περιφέρεια, επιχειρηματίες, παράγοντες, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Πρέπει να προσπαθήσουν διπλά, γιατί δεν απαλάσσονται και νομικά από τα χρέη, έστω και αυτά τα λίγα. Aν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος ας επικοινωνήσει και με εμάς για να τον διαβεβαιώσουμε για ότι χρειάζεται».

Για το τι θα κάνει ο ερασιτέχνης αν η ομάδα έρθει στα χέρια του:






«Ο ερασιτέχνης αυτό που μπορεί να κάνει και πάλι είναι μία ανοιχτή πρόσκληση, ποιοι υπάρχουν ως ενδιαφερόμενοι επενδυτές για να έρθουν να αναλάβουν. Αλλά υπάρχει η δυσκολία ότι η ομάδα πρέπει να μείνει τρία χρόνια στην Γ΄ Εθνική. Στην συνέχεια όταν θα συσταθεί η καινούργια ΠΑΕ θα πρέπει να εξοφλήσει τα προηγούμενα χρέη, αλλά λογικά θα πρέπει να τα εξοφλήσουν οι ίδιοι στο μεσοδιάστημα. Θα είναι άδικο για τον Πανσερραϊκό να μείνει τρία χρόνια στην Γ΄ Εθνική. Αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος είναι προτιμότερο να αναλάβει την ομάδα τώρα παρά στην Γ΄ Εθνική. Αν δεν έρθει κανένας εμείς δεν μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και τότε θα ακολουθήσει τον δρόμο της».

serressport.gr

ΑθλητικάΧατζημιχαηλίδης: «Πανσερραϊκή πανστρατιά για να μείνει η ομάδα στην Football League»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αήττητος στα προημιτελικά ο Καναδάς, αποκλείστηκε η Ισπανία

Ο πρωτοπόρος Καναδάς ολοκλήρωσε δίχως απώλειες τις υποχρεώσεις του...

Ολυμπιακοί αγώνες: «Χάλκινες» οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο...

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής- Οι δηλώσεις τους

Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής κατέκτησαν το χάλκινο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα